Samarbetspartners

Dags att teckna nytt elavtal till företaget? Vi har flera samrbetspartners där ni kan teckna ett elavtal till rabatterat pris. Läs mer om varje partner genom att klicka på loggan.

Sinf logga - Fortum samarbetspartner

 

Sinf fungerar som medlemmarnas externa huvudkontor. De hjälper sina medelmmar med arbetsrätt, affärsjuridik och affärsutveckling. Sedan 1941 har Sinf tillsammans med sina kunder löst företags utmaningar. Det gör dem till en av Sveriges mest erfarna arbetsgivarorganisationer.

 

Svenska krögarna samarbetspartner Fortum

 

Svenska Krögare är en inköpsorganisation som idag hjälper drygt 1000 restauranger runt om i Sverige. De erbjuder inte bara Sveriges bästa inköpsavtal utan också trygghet och personlig service. Deras medlemmar sträcker sig från stora hotell, golfrestauranger och lyxiga krogar till lokala kaféer, lunchrestauranger och sportpubar.

Företagarna samarbetspartner till Fortum

 

 

Företagarna företräder omkring 60 000 företagare genom 250 lokalföreningar. De erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika. Oavsett hur företagaren definierar framgång!

 

Bredablick samarbetspartner till Fortum

 

När Bredablick startades 2009 i en villa i Limhamn, gjordes det med visionen att utmana branschens traditionella arbetssätt och metoder och bli Sveriges bästa förvaltare – med fokus på proaktivitet, kvalitet och en stark kundrelation! 

Visma samarbetspartner till Fortum

Visma är fans av att samla allt på ett ställe. Medlemmarna ska kunna hitta det bästa priset på alla sina inköp till företaget hos Visma Advantage.

Partner Nabo logga

Fastighetsförvaltning som kombinerar marknadens ledande digitala plattform med expertis inom ekonomi, teknik och juridik.