Samarbetspartners

Dags att teckna nytt elavtal till företaget? Vi har flera samarbetspartners där ni kan teckna ett elavtal till rabatterat pris. Läs mer om varje partner genom att klicka på loggan.

Bredablick Förvaltning

När Bredablick startades 2009 i en villa i Limhamn, gjordes det med visionen att utmana branschens traditionella arbetssätt och metoder och bli Sveriges bästa förvaltare – med fokus på proaktivitet, kvalitet och en stark kundrelation!

Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna är en branschorganisation som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden.

Företagarförbundet

Företagarförbundet är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för landets småföretagare, främst med fokus på de med färre än tio anställda. Vi har en enda uppgift – att förbättra villkoren för de svenska småföretagen och erbjuda våra medlemmar kvalificerade medlemstjänster och ett stort utbud av förmåner.

Företagarna

Företagarna företräder omkring 60 000 företagare genom 250 lokalföreningar. De erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika. Oavsett hur företagaren definierar framgång!

Golfamore

Vi vill att alla ska få möjlighet att spela mer golf och få många nya golfupplevelser! Därför startade vi Golfamore 2005, under ett år när golfen hade det ganska så motigt och golfklubbarna behövde nå ut till och attrahera nya golfare. Vårt erbjudande förbättras kontinuerligt då vi alltid vill erbjuda golfarna det allra bästa för en maxad golfupplevelse. Vi är stolta över att idag vara Europas ledande förmånskort för golfare!

SBC

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB är landets största oberoende företag av fastighetsförvaltningstjänster för bostadsrätter. Bolaget grundades 1921 och är idag en helhetsleverantör som erbjuder expertis för bostadsrättsföreningars alla behov. Långsiktigt och hållbart underlättar och tryggar vi på SBC arbetet för styrelser och föreningar landet runt med våra tjänster inom ekonomi, teknik, energi, juridik och projektledning inför ombyggnationer.

Svenska Krögare

Svenska Krögare är en inköpsorganisation som idag hjälper drygt 1000 restauranger runt om i Sverige. De erbjuder inte bara Sveriges bästa inköpsavtal utan också trygghet och personlig service. Deras medlemmar sträcker sig från stora hotell, golfrestauranger och lyxiga krogar till lokala kaféer, lunchrestauranger och sportpubar.

SINF

Sinf fungerar som medlemmarnas externa huvudkontor. De hjälper sina medelmmar med arbetsrätt, affärsjuridik och affärsutveckling. Sedan 1941 har Sinf tillsammans med sina kunder löst företags utmaningar. Det gör dem till en av Sveriges mest erfarna arbetsgivarorganisationer.

NABO

Fastighetsförvaltning som kombinerar marknadens ledande digitala plattform med expertis inom ekonomi, teknik och juridik.

Visma

Visma är fans av att samla allt på ett ställe. Medlemmarna ska kunna hitta det bästa priset på alla sina inköp till företaget hos Visma Advantage.