Medelstor elförbrukning

Här har vi samlat information för företag som har en elförbrukning mellan 100-500 MWh/år vilket motsvarar 100 000-500 000 kWh/år eller en månadskostnad som normalt ligger mellan 10 000 kr-100 000 kr. Exempel på sådana företag är små industrier, BRF:er och större kontorslandskap. Tveka inte att kontakta oss om ni vill se över ert nuvarande elavtal eller diskutera ett nytt.

Kontakta oss
Services for customers
Personliga rådgivare

Våra personliga rådgivare hjälper er att hitta rätt elavtal, smarta lösningar för att minskad energianvändning & ge er en inblick i hur elmarknaden och Nordpool fungerar.

Fortum lampovahti
Transparens med Fortum Online

Med hjälp av Fortum Online får du som företagare full kontroll på företagets energianvändning och kostnader.

Mass market tested
Seriös aktör

Fortum är en seriös aktör på elmarknaden och har försett företag med el i över 30 år. Vi guidar ditt företag till rätt elavtal!

Fortum Online

Fortum Online samlar er energiaffär på ett ställe. Här får ni detaljerad information om energiförbrukning och energikostnad.

Elnät

El för företag med medelstor elförbrukning

Det är viktigt att som företag göra ett aktivt val av elleverantör.  Om man inte gör det tilldelas man automatiskt en leverantör av elnätsägaren, detta kallas anvisade avtal och kostar ofta onödigt mycket. Självklart är det också viktigt att välja rätt elleverantör som besitter den kompetens man söker och kan leverera den typ av el man önskar. Vi på Fortum arbetar ständigt för en renare morgondag. 

Du kan läsa mer om vårt hållbarhetsarbete här. 

Ftg växter

Vilka företag har medelstor elförbrukning?

Förbrukar ni mellan 100-500 MWh/år, vilket motsvarar månadsfaktura på mellan 10 000 kr och 100 000 kr? Då har ni en medelstor förbrukning. Det finns många olika företagstyper som har en sådan förbrukning. Några exempel: 

pylons-against-sunset-sky

Hur tecknar vi ett elavtal på Fortum?

Det går snabbt och enkelt att teckna elavtal hos oss. Vi erbjuder trygga och säkra byten utan risk för dubbla fakturor och dyra brytavgifter. 

 

Kontakta oss här

bills

Portföljförvaltning av el för företag med medelstor elförbrukning

Fortums portföljförvaltning hjälper företag med strategiska och smarta elinköp. Utifrån risk och prisstrategi arbetar vi för att erbjuda en så låg energikostnad som möjligt. Eftersom inköpen sker med god framförhållning när priset är lågt kan man som kund vinna mycket över tid även om svängningarna på elbörsen skulle öka. Läs gärna mer om vår portföljförvaltning av el.  

Byta elbolag

Fördelar med Fortum

  • Personlig rådgivning.
  • Förmånliga priser och flexibla avtal, optimerade just för er.
  • Bara genom att bli kund hos oss är ni en del av en renare värld. 
  • Fortum Online ger er full kontroll över ert företags elförbrukning och kostnad. 

Man vid dator som haller i mobiltelefon

Gör en insats för miljön

Att byta från pappersfaktura till en digital e-postfaktura är ett lite men viktigt steg mot en renare värld.

Byt till e-postfaktura här

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.  

Hej!
Mitt namn är Viktor Hansson jag är säljchef och en del av Fortums företagsrådgivningsteam. Kontakta gärna mig eller någon av mina kollegor via rådgivningsformuläret. Vi har hög expertis inom elhandel och kan förse er med skräddarsydda lösningar utifrån analyser och riskbedömningar, där ni som kund får en trygg och förmånlig hantering av ert elavtal.

Viktor Hansson

Viktor Hansson

Säljchef
Tel: +46 (0)79 077 55 25
viktor [punktum] hansson [snabel-a] fortum [punktum] com

Certifiering: