Mindre elförbrukning

Här har vi samlat elavtal och tjänster för företag som har en elförbrukning under 100 000 kWh/år. Liten elförbrukning är för den typ av företag som normalt betalar mindre än 10 000 kr i månaden för sin el. Välkommen att höra av er till oss på 020 – 818 818 med alla frågor kring ert elavtal och er elförbrukning. 

Teckna online på 2 minuter
Reliable
Det säkra valet

Med lång erfarenhet av att tillhandahålla skräddarsydda elavtal för dina affärsbehov

Premium portal
Våra digitala tjänster ger dig kontroll

Vi ger dig tjänsterna för att ta kontroll över ditt företags energiförbrukning

Environmental friendly
Anslut till den rena omställningen

Som en av de främsta producenterna av ren energi i Europa har vi makten att förändra

Rörligt elavtal

Med ett elavtal med rörligt elpris följer elpriset svängningarna på den nordiska elmarknaden. Det passar er som tycker att det är okej att elpriset varierar, eftersom ni vet att kostanden ofta blir lägre över tid.

Läs mer

Vi rekommenderar

Portföljförvaltning

Fortum Smart är vår portfölj­för­valtning som hjälper företag med strate­giska och smarta elinköp. Utifrån risk och priss­trategi arbetar vi för att erbjuda en så låg energi­kostnad som möjligt. Eftersom inköpen sker med god framför­hållning när priset är lågt kan man som kund vinna mycket över tid även om sväng­ningarna på elbörsen skulle öka.

Läs mer

Fast elavtal

Med ett elavtal med fast elpris betalar ni ett fast elpris per kilowattimme (kWh) under en tidsbestämd avtalsperiod. Oavsett vad som händer på elmarknaden vet ni exakt hur mycket ni kommer att betala för den el ni använder.

Läs mer

El för företag med liten elförbrukning

Det är viktigt att som företag göra ett aktivt val av elleverantör. Om man inte gör det tilldelas man automatiskt en leverantör av elnätsägaren, detta kallas anvisade avtal och kostar ofta onödigt mycket. Självklart är det också viktigt att välja rätt elleverantör som besitter den kompetens man söker och kan leverera den typ av el man önskar. Vi på Fortum arbetar ständigt för en renare morgondag. Du kan läsa mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Vilka företag har liten elförbrukning?

Om ni förbrukar mindre än 100 000 kWh/år och betalar mindre än 10 000kr i månaden räknas ni som ett företag med mindre eller liten elförbrukning. Nedan har vi listat några exempel på företag som normalt har en lägre elförbrukning:

  • Caféer och restauranger
  • Mindre kontor
  • Butikslokaler
  • Frisörer

Hur tecknar vi ett elavtal på Fortum?

Klicka här för att komma till vårt smidiga och enkla formulär. Att teckna ett avtal tar bara några minuter och sker i ett par enkla steg. Allt ni behöver göra är att välja elavtal och fylla i era uppgifter.

Behöver ni hjälp att välja? Ni når våra rådgivare vardagar 08:00-17:00 på telefonnummer 020 – 818 818, eller via e-post på foretagkundservice [snabel-a] fortum [punktum] com

Fördelar med Fortum

  • Personlig rådgivning.
  • Förmånliga priser och flexibla avtal, optimerade just för er.
  • Bara genom att bli kund hos oss är ni en del av en renare värld.
  • Fortum Online ger er full kontroll över ert företags elförbrukning och kostnad.

Kontakta kundservice

Välkommen att kontakta vår kundsvervice för att hitta rätt elavtal för ert företag. Eller för att diskutera hur ni kan bli mer energieffektiva. 

Ring oss på: 020 - 818 818 (vardagar 8-16)

Email: foretagkundservice [snabel-a] fortum [punktum] com (foretagkundservice[at]fortum[dot]com)

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer!

Loading form, please wait...
Certifiering: