Smartare elavtal för din fastighet

Fastighetsägarna Service har tillsammans med Fortum tagit fram ett förmånligt elavtal som är speciellt anpassat för fastigheter och bostadsrättsföreningar. Ramavtalet riktar sig till Fastighetsägarna Service kunder. Alla våra företagskunder har möjlighet att säkerställa att den el ni förbrukar kommer från förnybara källor genom att lägga till detta i ert elavtal. För att ta del av erbjudandet behöver ni ha ett aktivt förvaltningsavtal med Fastighetsägarna Service.

Ta del av erbjudandet

Erbjudandet!

 • Fortum Portföljförvaltning - sprider risker och ger ett lägre elpris över tid.
 • Möjlighet att välja till förnybar energikälla.
 • Rörligt elavtal för total flexibilitet. 
 • Alltid 0 kr månadsavgift.
 • 2,7 öre/kWh i påslag.
 • Tillgång till Fortum Online. Ett digitalt verktyg med översikt över elförbrukning, fakturor, effekttoppar samt möjlighet att sätta larm vid avvikande förbrukning.
 • Möjlighet att lägga till Samfakturering.

Ta del av erbjudandet    

Hur fungerar en portföljförvaltning?

Fortums portföljförvaltare besitter stor kunskap om elmarknaden. De analyserar marknaden och utnyttjar prissvängningarna för att hitta det bästa priset för kunden både på kort- och långsikt. De gör alltså flera delinköp vid gynnsamma tillfällen med god framförhållning när priset är lågt. Genomsnittet av dessa delinköp blir ert slutliga elpris.

Vad är Samfakturering?

Samla alla era elkost­nader på en och samma faktura. Vi på Fortum erbjuder samfak­tu­ering vilket innebär att ni får en faktura för er nätavgift och er förbrukade el istället för två olika. Att få alla elkostnader på samma faktura är en stor fördel. Ni får en bättre översikt och reducerar administrativt arbete med färre fakturor.

Vanliga frågor och svar

Hur går bytet av elbolag till?
Chevron down

Det är väldigt enkelt att byta till Fortum.

 1. Fyll i formuläret.
 2. Fortum ringer upp och rekommenderar ett avtal som passar er.
 3. Ni signerar kontraktet digitalt och ger oss en fullmakt.
 4. Fortum kontaktar er nuvarande leverantör för att ta reda på era anläggningsuppgifter och när bytet kan ske. Fortum starta inte upp er innan er eventuella uppsägnings- eller bindningstid har löpt ut.
 5. Dagen efter ert nuvarande elavtal löper ut träder ert nya smarta Fortum-avtal i kraft.
Varför ska man välja Fortum?
Chevron down

Fortum är Nordens största elbolag och har därför kraft att förändra. Vi driver både globala och lokala miljöprojekt, stöttar organisationer som Maskrosbarn och Håll Sverige Rent samt producerar och säljer el. Vi har lång erfarenhet av företagsel och har hjälpt företag i alla storlekar och branscher med smarta och hållbara elavtal. Hos oss får ni trygghet, stabilitet och expertis så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Varför ska man välja Fortum Portföljförvaltning?
Chevron down

Vi rekommenderar portföljförvaltning för att elmarknaden innebär en så stor osäkerhet för alla företagskunder. Det är väldigt svårt att ha kostnadskontroll utan att göra något för att skydda sig och där är portföljförvaltning väldigt bra. Samtidigt kan våra portföljförvaltare ta tillvara på elmarknadens svängningar så att det gynnar er som kund.

Fyll i formuläret för att ta del av erbjudandet