Teckna elavtal till företaget

Genom att ha företagets elavtal hos Fortum bidrar ni till en mer hållbar framtid, här utvecklas framtidens energi­system med förnybara energikällor. Vi hjälper er snabbt och smidigt att teckna ett nytt elavtal oavsett om ni har en liten, mellan eller stor elanvändning.

New contract
Enkla och trygga byten

När ni byter till Fortum ser vi till att ert nya avtal träder i kraft efter att er bindnings- och uppsägningstid löpt ut. Därför riskerar ni inte några brytavgifter.

Low emissions
Stora nog att göra skillnad

Som Nordens största elleverantör kan vi vara med och påverka. Därför driver vi både globala och lokala miljöprojekt för att uppnå en renare framtid.

Energy production
Inte bara en elhandlesleverantör

Det som skiljer Fortum från många andra elhandlare är att vi också producerar el. Vi är idag en av de största koldioxidfria elproducenterna i Europa.

Man med laptop - företagskund med mindre elförbrukning

Rörligt elavtal

Med ett elavtal med rörligt elpris följer elpriset svängningarna på den nordiska elmarknaden. Det passar er som tycker att det är okej att elpriset varierar, eftersom ni vet att kostanden ofta blir lägre över tid.

Läs mer
Par i soffa med laptop - företagskund med mellanstor elförbrukning

Vi rekommenderar

Portföljförvaltning

Fortum Smart är vår portfölj­för­valtning som hjälper företag med strate­giska och smarta elinköp. Utifrån risk och priss­trategi arbetar vi för att erbjuda en så låg energi­kostnad som möjligt. Eftersom inköpen sker med god framför­hållning när priset är lågt kan man som kund vinna mycket över tid även om sväng­ningarna på elbörsen skulle öka.

Läs mer
expert

Fast elavtal

Med ett elavtal med fast elpris betalar ni ett fast elpris per kilowattimme (kWh) under en tidsbestämd avtalsperiod. Oavsett vad som händer på elmarknaden vet ni exakt hur mycket ni kommer att betala för den el ni använder.

Läs mer

Hur går bytet till?

Det är viktigt att som företag göra ett aktivt val av elleverantör. Om man inte gör det tilldelas man automatiskt en leverantör av elnätsägaren, detta kallas anvisade avtal och kostar ofta onödigt mycket. Självklart är det också viktigt att välja rätt elleverantör som besitter den kompetens man söker och kan leverera den typ av el man önskar. Vi på Fortum arbetar ständigt för en renare morgondag.

Att byta till Fortum som företagets nya elpartner är både tryggt och enkelt. Vi sköter hela bytet åt er och ni riskerar inga tråkiga brytavgifter då vi startar upp ert nya elavtal efter eventuell bindnings- eller uppsägningstid. Allt ni behöver göra är att kontakta oss. 

Mindre cafe

För företag som normalt betalar mindre än 10 000 kr i månaden för elen

Mindre elförbrukning

Fossilfri el - Teckna elavtal på 2 min

Teckna avtal här
Ftg växter

För företag som betalar 10 000 – 100 000 kr i månaden för elen

Mellan elförbrukning

Personlig kontaktperson - kontakta oss redan idag

Läs mer
Högre förbrukning

För företag som betalar mer än 100 000 kr i månaden för elen

Högre elförbrukning

Löpande marknadsuppdateringar - Kundspecifika priser - Portföljförvaltning

 

Läs mer

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.  
Certifiering: