Flytta företagets elavtal

Ska ni byta lokaler? Oavsett om ni är kunder sedan innan eller inte så hjälper vi er att flytta elen. Allt ni behöver göra är att kontakta oss så löser vi resten.

Kontakta oss här

Vad ska ni tänka på när ni flyttar företagets elavtal? 

Kanske har ni blivit fler anställda och behöver större lokaler. Kanske flyttar ni till en lokal med helt andra förutsättningar än er tidigare. Vem är nätleverantör och vilket elavtal kommer passa er bäst framöver? Lugn, allt ni behöver göra är att kontakta oss. 

Kontakta er elleverantör

Olika elbolag har olika rutiner kring att flytta eller säga upp elavtal. Vi på Fortum hjälper er hela vägen oavsett om ni redan är kund eller inte. Allt ni behöver göra är att kontakta oss på 020 - 818 818 eller via formuläret nedan så ringer vi upp. 

Fast, rörligt eller portfölj?

I samband med flytten kan det vara bra att se över vilket elavtal som passar ert företag bäst. Våra rådgivare kommer självklart vägleda er till det som passar bäst, men ni kan också läsa på lite innan ni ringer in. Läs vår guide här. 

Kontakta oss

Ni är välkomna att kontakta vår företagskundservice på 

Telefon: 020-818 818 mellan 08:00 och 17:00

Email: foretagkundservice [snabel-a] fortum [punktum] com

Ställ er fråga till kundservice här.

Fyll i era uppgifter nedan så återkommer vi till er inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.  
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.