Fortum Online

Bli mer energi- och miljöeffektiva med vårt onlineverktyg Fortum Online. Med kostnads- och effektanalyser, elrådgivning och översikt över er förbrukning blir ni experter och kan ta kontroll över er egen elkonsumtion.

Registrera och logga in här

Vad är Fortum Online?

Fortum Online är ett digitalt energiverktyg som hjälper företag att få en översikt, förstå och minska sin elanvändning. Här får ni kostnads- och effektanalyser, möjlighet att budgetera, jämföra er elanvändning mellan era olika anläggningar och under olika perioder. Välj mellan Bas- och Pro-versionen, se nedan för specifikationer. 

Fortum Energy Manager

Så uppgraderar ni till Pro

Logga in i Fortum Online och uppgradera er till Pro-versionen för att ta del av alla funktioner. Vi bjuder på första månaden. 

Detta ingår i Fortum Online

Har ni upptäckt Fortum Online?

Enkelt verktyg för energi­ef­fek­ti­vi­sering

Sänkte energiförbrukningen i datacentret

"Portalen gör det möjligt att i realtid följa förbrukningen och jämföra med våra prognoser. Tidigare fanns det inget sätt att mäta energiförbrukning på ett smidigt sätt. Nu kan vi ha en strategi för hur vi handlar el vid rätt tidpunkt, vilket har lett till att vi kunnat minska vår elräkning med 30-50 procent, säger George Plepis på Six Nines.

Läs mer

Visar hela bilden av elförbrukningen

Vet ni allt ni behöver om ert företags elanvändning?

Med Fortum Online kan företag planera sin elanvändning bättre – och potentiellt spara tusentals kronor i månaden. Nya miljö- och energikrav till följd av klimatutmaningarna kommer bara att öka behovet av att ha bra rutiner för minskad elanvändning.

Läs mer

5 tips för att komma igång

Så kan ni minska företagets elanvändning

Att spara energi är en stor del i klimatarbetet, och att minska elanvändningen är ett av de konkreta sätten att göra det på. Det är dock inte alltid helt enkelt att veta hur man ska minska sin elanvändning, därför har vi här samlat några generella tips.

Läs mer

Har ni frågor?

Välkommen att kontakta vår kundsvervice.

Ring oss på: 020 - 818 818 (vardagar 8-17)

Email: foretagkundservice [snabel-a] fortum [punktum] com