Kundcase

Här har vi samlat kundcase från några av våra kunder som är med på resan mot en renare värld.

Kontakta oss för att bli kund ni med

"Fortums engagemang för framtiden går hand i hand med oss"

Österlenmejeriet

När Danones produktionsanläggning, Österlenmejeriet, skulle välja en ny elpartner var det viktigt att hitta en leverantör som kunde leverera förnybar energi och hjälpa dem att nå sina utsläppsmål. När en upphandling hade gjorts gick Fortum ut som segrare och levererar nu 100% vattenkraft till dem.

Läs kundcaset

"Hela hållbarhetstänket är jätteviktigt för oss!"

Voi

Voi och Fortum har inlett ett större samarbete kring flera hållbarhets- och innovationsprojekt där bland annat batteriåtervinning och spårning av återvunnet material ingår. Voi har också valt att köpa in 100% vattenkraft som drivmedel till sina elsparkcyklar.

Läs kundcaset

"Vi har optimerat vår elanvändning och sänkt vår elkostnad"

Erasteel

Ståljätten gick över till 100% fossilfri el och sänkte samtidigt sina elkost­nader. Erasteel har som mål att sänka sina Co2-utsläpp och samtidigt sänka sina elkostnader. De gjorde därför en stor upphandling där Fortum gick ut som vinnare.

Läs kundcaset

”En god och trygg relation är viktigt för oss”

Folkparken

Restaurangchef Magnus Bergh och hans personal letade efter ett tryggt och stabilt elbolag till sin restaurang Folkparken.  Som en elintensiv verksamhet var det viktigt att välja rätt elleverantör, och hos Fortum hittade de både ett elavtal och en elpartner som motsvarade förväntningarna.

Läs kundcaset

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.