Nya Fortum Online- den digitala tjänsten som ger ert företag kontroll över elförbrukning och kostnader

Lansering av nya Fortum Online

Den digitala tjänsten som ger ert företag kontroll över elförbrukning och kostnader
Fortum Online on Ipad

Välkommen till genomgång av den nya versionen av Fortum Online.

Under webinaret går vår Produktutvecklingschef Isabelle Svärd att igenom utvecklingsprocessen bakom den nya versionen av Fortum Online och hur vi arbetat med feedback från våra företagskunder för att utveckla en tjänst som tillgodoser era behov.

Efter det går vår Account Manager Rebecka Assio igenom det digitala verktyget, visar nya funktioner och hur ni kan implementera Fortum Online i er verksamhet för att på ett enkelt sätt ta kontroll över företagets elförbukning. 

I slutet av webinaret svarar Isabelle och Rebecka på era frågor om Fortum Online. Klicka på länken för att se webinaret nu!

Webinar

Se vår genomgång av nya versionen av Fortum Online i efterhand

Klicka här för att komma till webinaret nu

Agenda

  • Välkommen till lanseringen av nya Fortum Online
  • Utveckling av den uppdaterade tjänsten
  • Demo: Så funkar den uppdaterade tjänsten
  • Q&A: Ställ era frågor om Fortum Online

Se webinaret nu      

Svar på frågor från webinaret 

Under webinaret hade ni möjliget att ställa era frågor till Isabelle och Rebecka. Tyvärr hann vi inte med att svara på alla bra frågor men ni hittar svaren på länken nedan. 

Till frågor och svar      

Våra talare

Isabelle Svärd

Product Development & Offering Manager, Fortum Markets AB

Isabelle har många års erfarenhet av affärsutveckling och är expert på våra avtal och tjänster speciellt anpassade för företag. Under webinaret kommer Isabelle att berätta mer om processen kring utvecklingen av Fortum Online och hur vi på Fortum jobbar med feedback från våra kunder för att skapa en tjänst som de kan använda i sina vardagliga rutiner för att enkelt få kontroll över sin elförbrukning. Ni kommer även ha möjligheter att ställa era frågor till Isabelle under den avslutande Q&A-sessionen.

Rebecka Assio

Account Manager, Fortum Markets AB

Rebecka arbetar som Account Manager hos oss på Fortum och har under sina år byggt värdefulla relationer med våra kunder genom sin djupa förståelse av kundernas behov. Feedbacken från våra kunder används för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. I webinaret kommer Rebecka att guida er genom den uppdaterade versionen av Fortum Online.  Rebecka kommer också att svara på era frågor under Q&A-sessionen i slutet. 

Anmäl dig till vårt kostnadsfria webinar

Loading form, please wait...