Vår tids största utmaning väntar på dig
Kvinna går över berg

Jobba på Fortum

Hos oss kan du ta en aktiv roll i förändringen för en renare värld. Du kan både vara en erfaren energiexpert eller helt ny i branschen. Vi strävar efter mix av människor med olika kunskaper och bakgrunder, som tillsammans med oss vill bidra till ett samhälle med ren energi och hållbara lösningar.

Climate and resources
Den största utmaningen

Vi på Fortum vill säkerställa en snabb och pålitlig övergång till en koldioxidneutral ekonomi med ren energi och hållbara lösningar. Det är våra medarbetare som driver den här förändringen.

Society and people
En kultur som hjälper dig att lyckas

För att nå våra mål har vi en öppen kultur. Vi tror att mångfald och inkludering inspirerar oss alla att tänka nytt, växa tillsammans och nå bättre resultat. Hos oss ska alla känna sig inkluderade och behandlas lika.

Meeting demand
Mer än en medarbetare

Du är viktig på jobbet, men oersättlig hemma. En säker och sund arbetsmiljö är en prioritet för oss, och ett holistiskt förhållningssätt till välmående är en del av vår kultur. Vi erbjuder flexibla arbetssätt där det är möjligt, så att du får mer tid att fokusera på dig själv och dem som betyder mest.

Vilket är ditt expertområde?

Här får du veta mer om hur våra medarbetare arbetar för en renare värld.

Working at fortum

Vill du ta en aktiv roll i förändringen för en renare värld?

Working at fortum

Lediga tjänster hos Fortum Consumer Solutions

Två kvinnor tittar ut över havet

 

”Jag måste erkänna att det är ganska fint att vara en del av det här. Jag brukade spela i rockband, vilket var fantastiskt, men effekten här är lite annorlunda”.

Möt Bóas – en av våra engagerade medarbetare. Titta närmare på hur Bóas och hans team arbetar med att revolutionera batteriåtervinning. Fler drivna Fortummedarbetare och deras berättelser hittar du här.

Tre Fortummedarbetare sitter i ett mötesrum
Lär känna oss lite bättre
En kvinna och en man som skrattar
För dig som är student