Möt några av våra medarbetare

Möt våra medarbetare

Vill du veta hur det är att jobba på Fortum? Lär känna några av dina framtida kollegor och hör vad de har att säga om sitt arbete, företagskulturen och vad som inspirerar dem i deras vardag på Fortum.

Jorge jobbar som Agile coach inom Fortums Business Technology

I sitt jobb som Agile Coach hjälper Jorge andra att arbeta mer effektivt. För honom är det viktigaste att kunna kombinera sina olika roller: Agile Coach på Fortum och pappa.

Yu-Hsuan och Gabriela jobbar på Fortums Trading and Optimization

Yu-Hsuan arbetar som portföljförvaltare och Gabriela som energimarknadsanalytiker på Fortum. De menar att kreativitet och god problemlösningsförmåga är ett måste när man jobbar i hjärtat av den rörliga energimarknaden. Den fina lagandan på Fortum bidrar t

Emmi jobbar som säljansvarig på Fortum Heating & Cooling

Emmi jobbar som säljansvarig inom Fortum Heating & Cooling. Dialogen med kunderna och att arbeta för en mer hållbar framtid är det som inspirerar och motiverar henne på jobbet.

Tony jobbar med Fortums Waste-to-Material-program

Tony är ansvarig för Waste to Material-programmet på Fortum. I Tonys lilla startup-liknande team finns stor tillit och respekt. Men han känner också att den övergripande företagskulturen på Fortum gör att han kan prestera på topp.

Helena jobbar med vattenkraft på Fortum

Helena jobbar som Dam Safety Engineer på Fortum. Inom vattenkraften arbetar hon med varierande uppdrag i en unik miljö, samtidigt som hon möjliggör en säker produktion av fossilfri energi.

Caroline jobbar med Fortums vindkraftsprojekt

Caroline arbetar som portföljförvaltare för Fortums vindkraftsprojekt. Hennes passion är att bidra till att bygga ett mer hållbart samhälle. Vilket faktiskt är det hon jobbar med varje dag.

Kolla in våra lediga jobb och ansök nu