För studenter

Vi rekryterar nyligen examinerade ingenjörer och ekonomstudenter liksom yrkesverksamma med helt annan bakgrund - alla med ett stort engagemang för framtidens energilösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster och ser fram emot att hjälpa dig utveckla din fulla potential hos Fortum. Hjälp oss i omvandlingen till en renare värld!

Student and his tutor at Fortum

Vi vill möta studenter

Vi har ett nära samarbete med universitet, högskolor och andra typer av utbildningar. Studentevents, casetävlingar, gästföreläsningar och exjobb är exempel på aktiviteter där vi möter studenter. Fortum är också stolt partnerföretag till Female Leader Engineer, ett initiativ för att skapa en jämn maktbalans mellan män och kvinnor i näringslivet. Som student är du varmt välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar - vi ser fram emot att lära känna dig och dela med oss av våra erfarenheter!

Two young women writing thesis

Vi värdesätter uppsatser och praktik

För oss är examensarbeten och praktik ett värdefullt sätt att lära känna dig under din studietid. Samtidigt är det en utmärkt möjlighet för dig att lära känna vår verksamhet och företagskultur. Vi erbjuder möjligheter inom flera ingenjörsinriktningar liksom områden som finans, logistik och IT. Aktuella examensarbeten och praktikplatser publiceras i vårt rekryteringsverktyg. Sök på ordet "THESIS".

Young women at Fortum powerplant

Vi erbjuder sommarjobb

Fortum erbjuder sommarjobb varje år. Alla lediga sommarjobb publiceras i vårt rekryteringsverktyg.

young man by computer at Fortum

Har du frågor?

Har du frågor om studentsamarbeten som du inte fått besvarade än? Hör av dig till fortumcareers [snabel-a] fortum [punktum] com (fortumcareers(a)fortum.com).

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot jobbansökningar via mejl. Tack för din förståelse!