Tilläggstjänster

Vi erbjuder många alternativ för att du ska kunna skapa ett elavtal som verkligen passar dig. Du är förstås också alltid välkommen att ringa oss på kundservice på 020 - 46 00 00 eller så kan du snabbt och enkelt teckna våra populäraste tilläggstjänster direkt i Mitt Fortum.

Logga in på Mitt Fortum

Våra tilläggstjänster

man i morgonrock vid sommarstugan

Försäkring för ditt elavtal

Trygghetspaketet

Trygghetspaketet är en försäkring som ersätter dig för elräkningen om du eller den du lever med till exempel blir arbetslös eller långvarigt sjuk. Eller om du är pensionär eller sjukpensionär och behöver sjukhusvård under en längre tid.

Läs mer om Trygghetspaketet!

Logga in och teckna!
Barn på skateboard

Tillsammans för en renare värld

Miljöpaketet

För endast 45 kronor i månaden kan du göra en god insats för miljön. Med Miljöpaketet bidrar du med 100 kr per år till Håll Sverige rent, samtidigt som du får du din el från 100% förnybara källor och energirådgivning.

Läs mer om Miljöpaketet!

Logga in och teckna!
hand på strömbrytare

Lås elpriset under utvalda perioder

Prisskydd

Att teckna Fortums Prisskydd är ett smart val för dig som har rörligt elpris. Tack vare Prisskyddet kan du nämligen teckna fast elpris under de månader på året då det rörliga elpriset ofta är som dyrast.

Läs mer om Prisskydd!

Logga in och teckna!

Nytt elavtal om elpriset sjunker

Bytesgaranti

Bytesgaranti kan du teckna tillsammans med ett avtal med fast elpris. Det innebär att du har tryggheten att kunna teckna ett nytt avtal till det nya lägre priset, om elpriset skulle sjunka. Ring 020 - 46 00 00 för att teckna.

Läs mer om Bytesgaranti!

Kontakta oss!

Ligg steget före

ID-skydd Plus

ID-skydd Plus hjälper dig att ha kontroll på vilka av dina uppgifter som finns på internet och hjälper dig att förebygga risken för ID-kapning. Som elkund hos Fortum tecknar du ID-skydd Plus genom att kontakta oss på 020 - 46 00 00.

Läs mer om ID-skydd Plus!

Kontakta oss!

Anta små utmaningar för klimatet

Var med oss och ta hand om framtiden. Genom att gå med i vårt kundprogram och anta små utmaningar för klimatet i Mitt Fortum-appen, tjänar du timmar med el, timmar som vi drar av från din elräkning. Bara genom att gå med tjänar du dina första 24 timmar.

Läs mer om utmaningarna

Ska jag ha fast eller rörligt elpris?

Olika elavtal passar olika bra för olika personer. Här får du en snabb genomgång av de olika alternativen, så att du kan välja det som är bäst för dig och din livssituation. Du är förstås också alltid välkommen att ringa oss på 020-46 00 00 för att få hjälp.

Jämför elavtal

Behöver du hjälp eller undrar något? Vår kundservice hjälper dig gärna!

Om du som kund inte är 100 % nöjd med oss och våra tjänster, är vi inte heller nöjda.