Vi arbetar för en renare värld - varje dag

Hos oss får du alltid 100% förnybar energi, men det räcker inte för oss. Vi bidrar till att skapa framtidens hållbara energisystem genom att satsa på förnybara energikällor, öka resurseffektiviteten och erbjuda dig som kund smarta energilösningar. För en sak är säker, behovet av energi ökar - och det är vår uppgift att producera den så miljövänligt och smart som möjligt. Välkommen med på resan mot en renare värld!

AU6

100% förnybart

Ett viktigt steg mot en helt förnybar energiförsörjning är att vi ger alla våra kunder el från 100% förnybara energikällor.

CS1

Kundservice 24/7

Vår duktiga kundservice finns här för dig dygnet runt. Hit kan du vända dig med alla dina frågor! Du når dem på 020 - 46 00 00

CS9

Mitt Fortum - Internettjänst

Se dina fakturor, din elförbrukning och ditt elavtal. Följ din elförbrukning över tid och jämför med tidigare perioder på ett enkelt sätt. Det finns även an app för snabb översikt i mobilen.

AU3

Vi är inte bara en elhandlare, utan en elproducent

Den stora skillnaden med att välja ett energibolag som även är elproducent - är att du gör skillnad på riktigt. Det är vi som driver utvecklingen framåt och gör investeringar i framtidens energi.

AU9

Forskning och utveckling

På Fortum satsar vi stort på forskning och innovation som leder utvecklingen mot en helt förnybar energiförsörjning framåt.

E19

Allt på en faktura

Om ni hör till Ellevios elnät kan vi erbjuda samfakturering, det vill säga gemensam faktura för el- och näthandel. En faktura mindre för dig att hålla reda på!

Som Fortumkund får du din el från 100% förnybara energikällor

2014 började vi en fantastisk resa. Då bestämde vi oss för att driva förändringen mot en renare värld genom att ge alla våra kunder el från 100% förnybara källor. Det är vi väldigt stolta över. Här kan du läsa mer om våra förnybara energikällor.

Läs mer om våra energikällor