Vår vision lyder: För en renare värld och det jobbar vi för varje dag

Som kund hos Fortum får du alltid 100 % förnybar energi, men det räcker inte för oss. Vi vill vara med och skapa framtidens energisystem. Därför storsatsar vi på innovation och effektivisering inom solkraft, vindkraft, vågkraft och vattenkraft och letar ständigt efter nya, oväntade sätt att utvinna framtidens energi på. För en sak är säker, framtiden kommer att behöva ännu mer energi – och det är vår uppgift att producera den så miljövänligt och smart som möjligt. Som en av Europas renaste energiproducenter har vi musklerna att skapa riktig förändring. Välkommen med på resan!

AU6

100% förnybart

Ett viktigt steg mot en helt förnybar energiförsörjning är att vi ger alla våra kunder el från 100% förnybara energikällor.

CS1

Kundservice 24/7

Vår duktiga kundservice finns här för dig dygnet runt. Hit kan du vända dig med alla dina frågor! Du når dem på 020 - 46 00 00

CS2

Personlig energirådgivning

Som Fortum-kund får du kostnadsfri personlig energirådgivning med våra experter. De kan ge tips på hur just du kan leva mer energismart och samtidigt sänka din elräkning.

AU3

Vi är inte bara en elhandlare, utan en elproducent

Den stora skillnaden med att välja ett energibolag som även är elproducent - är att du gör skillnad på riktigt. Det är vi som driver utvecklingen framåt och gör investeringar i framtidens energi.

AU9

Forskning och utveckling

På Fortum satsar vi stort på forskning och innovation som leder utvecklingen mot en helt förnybar energiförsörjning framåt.

E19

Allt på en faktura

Om ni hör till Ellevios elnät kan vi erbjuda samfakturering, det vill säga gemensam faktura för el- och näthandel. En faktura mindre för dig att hålla reda på!

Som Fortumkund får du din el från 100% förnybara energikällor

2014 började vi en fantastisk resa. Då bestämde vi oss för att driva förändringen mot en renare värld genom att ge alla våra kunder el från 100% förnybara källor. Det är vi väldigt stolta över. Här kan du läsa mer om våra förnybara energikällor.

Läs mer om våra energikällor