Elavtal i Göteborg

Ett smartare elavtal - Just nu med fri månadsavgift i ett år

Teckna elavtal i Göteborg
City park

Hitta elavtalet anpassat för dig i Göteborg

Letar du efter ett elavtal i Göteborg och vill vara säker på att du tecknar ett som passar dig? Hos oss kan du jämföra och hitta det bästa elavtalet i Göteborg som passar för just din situation. Genom att jämföra våra olika avtal och tilläggstjänster kan du skräddarsy ett elavtal som passar dig.

Fortum erbjuder självklart elavtal i Göteborg, som passar för just din boendesituation. Att jämföra är värt besväret, eftersom det kan ge besparingar på din elräkning. Om du till exempel har möjlighet att flytta en stor del av din elförbrukning till dygnets billigare timmar, passar exempelvis timprisavtal bra. Om du inte har möjlighet att flytta din elförbrukning, kanske du istället ska fundera på rörligt elpris där du har ett pris per månad. Elen du köper är alltid 100% fossilfri och kommer från sol, vind, vatten eller kärnkraft.

Se elpriset i Göteborg just nu.

Elavtal i Göteborg - hitta ett alternativ som passar dig

Vilket är det bästa elavtalet för dig? Att hitta det bästa kan verka överväldigande, men det finns några faktorer att tänka på som kan hjälpa dig att välja rätt avtal. Först och främst är det viktigt att förstå ditt behov och hur ofta du använder el. Om du till exempel är en stor familj med hög elförbrukning och kanske inte har utrymme att utnyttja det rörliga elprisets upp- och nedgångar, kan det vara fördelaktigt att välja ett avtal med en fast elpris per månad. Med våra tilläggstjänster kan du skräddarsy ditt elavtal så att det passar just dig. Du kan till exempel välja att lägga till Trygghetspaketet, som är en försäkring och ersätter kostnaderna för ditt elavtal om du exempelvis skulle bli långvarigt sjuk eller arbetslös

Läs mer om Trygghetspaketet.

Elavtal för alla behov i Göteborg

Oavsett om du bor i ett flerfamiljshus eller istället i ett rad- eller fristående hus kan vi hjälpa dig att hitta det bästa elavtalet för dig. I ett eluppvärmt radhus eller småhus är elförbrukningen uppenbarligen högre under vintertid, än i till exempel ett flerbostadshus med fjärrvärme, som är en av de vanligaste uppvärmningsmetoderna. Det handlar alltså inte bara om hur många kvadratmeter du har, utan också vilket uppvärmningssystem du har.

 

Jämför våra olika elavtal och se vilket som passar dig. 

 

Frågor och svar om elavtal i Göteborg

Kan jag välja vilket elavtal som helst i Göteborg?
Chevron down

Ja. Du kan välja det elavtal som passar dig bäst och du får alltid 100% fossilfri el.

Vilket är det bästa elavtalet i Göteborg?
Chevron down

Det bästa elavtalet för dig som bor i Göteborg beror som alltid på vilken boendetyp du har och vilken elförbrukning du har. I Göteborg värms de flesta lägenheter med fjärrvärme, så förbrukningen, åtminstone i flerbostadshus, är måttlig. I ett eluppvärmt radhus eller småhus är det större, åtminstone vintertid. Det bästa elavtalet varierar därför efter bostadens elförbrukning.

Varför får jag två elräkningar?
Chevron down

Som kund hos oss får du i regel två fakturor – en från oss på Fortum som producerar din el, och en från ditt elnätsbolag, det är de som ser till att elledningarna fungerar där du bor.

Kan man välja förnybar el i Göteborg?
Chevron down

Elen du köper är alltid 100% fossilfri och kommer från sol, vind, vatten eller kärnkraft. Du har dessutom möjlighet att välja endast el från förnybara energikällor genom att välja till Miljöpaketet, vilket innebär att du får el från sol, vind eller vatten.

Elavtal oavsett var du bor i Sverige

Oavsett var du flyttar eller bor i Sverige kan du enkelt få 100% fossilfri el till ditt hem. Teckna ett smart elavtal hos oss, vare sig du bor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Örebro, Linköping, Helsingborg eller på någon annan ort.

Få koll på elen och sänk dina kostnader

Mitt Fortum - allt om din el

  • Följ och jämför din elanvändning
  • Se och betala fakturor
  • Skräddarsy ditt elavtal med våra tilläggstjänster
  • Ladda ner appen för flest funktioner!
Läs mer och logga in

Våra olika elavtal

Hitta rätt elavtal för just dig

  • Elavtal för olika livssituationer
  • Alltid 100% fossilfritt
  • Certifierade enligt Schysst elhandel
Jämför elavtal
Certifiering: