Bytesgaranti

Tryggheten i fast och flexibiliteten i rörligt

Bytesgaranti - byt till ett billigare elavtal om elpriset sjunker
Två killar skrattar i motljus

Dubbel trygghet

Att ha ett fast elpris är ett tryggt alter­nativ eftersom du alltid vet vad du betalar per kilowat­timme oavsett vad som händer på elmark­naden. Nackdelen är när elpriset sjunker och ditt fasta elpris ligger kvar på en högre kostnad. Det är här vår Bytes­ga­ranti kommer in i bilden.

Med Bytesgaranti få du:

  • Tryggheten i ett fast elpris
  • Möjlig­heten att kunna byta till ett lägre elpris när elpri­serna sjunker
  • Ingen bindningstid

Bytesgarantin kostar 49 kr/mån för lägenhet och 69 kr/mån för villa och läggs på din vanliga elräkning. Bytesgarantin passar endast till elavtal med fast elpris. Du kan teckna Bytesgaranti när som helst under året, utan bindningstid. OBS! Just nu går det tyvärr inte att teckna Bytesgaranti. Se fler tilläggstjänster här!

Så här fungerar Bytesgarantin

Du kan teckna Bytesgarantin i samband med att du tecknar ett elavtal med fast elpris alternativt efter att du tecknat ett fast elpris. Sedan ger Bytesgarantin dig flexibiliteten i att kunna teckna ett nytt avtal till det lägre priset, om elpriset sjunker. Du kan utnyttja Bytesgarantin en gång under avtalsperioden. 

När du utnyttjar garantin betalar du också en engångsavgift på 150 kr. Avgiften faktureras på din elfaktura. Gäller för en elförbrukning på maximalt 50 000 kWh/år. Ingen bindningstid gäller.

Tillsammans för en renare värld

Miljöpaketet

Tilläggstjänst
  • 100% el från förnybara energikällor (sol, vatten eller vind)
  • Du bidrar med 100 kr/år till Håll Sverige Rent
  • Energirådgivning så att du kan använda elen på ett mer effektivt sätt
Läs mer om Miljöpaketet
Certifiering: