Bytesgaranti

Att ha ett fast elpris är ett tryggt alternativ eftersom du alltid vet vad du betalar per kilowattimme oavsett vad som händer på elmarknaden. Nackdelen är när elpriset sjunker och ditt fasta elpris ligger kvar på en högre kostnad. Det är här vår Bytesgaranti kommer in i bilden. Med den får du dubbel trygghet: dels ett fast elpris, dels möjligheten att kunna byta till ett lägre elpris när elpriserna sjunker.

Teckna Bytesgaranti!

Byt till ett billigare elavtal om elpriset sjunker

Så här funkar Bytesgarantin

Tycker du att det skulle kännas tryggt att ha ett fast elpris men tänker att det kanske är en dum idé ändå om elpriset skulle sjunka? Med Bytesgarantin är det alltid rätt tid att binda ditt elpris. Bytesgarantin ger dig tryggheten med ett fast elpris, men också flexibiliteten av att kunna teckna ett nytt avtal till det lägre priset, om elpriset sjunker. Det nya avtalet du tecknar med oss ska också vara ett fast elpris och ha lika lång avtalsperiod – eller längre – som det elavtal du har innan. Fortum Bytesgaranti tecknar du samtidigt som du tecknar ditt fasta elpris.

Du kan utnyttja Bytesgarantin en gång under avtalsperioden.

Vad kostar det och hur tecknar jag Bytesgarantin?

Priset för Bytesgarantin är 49 kr/mån för lägenhet och 69 kr/mån för villa. När du utnyttjar garantin betalar du också en engångsavgift på 150 kr. Avgiften faktureras på din elfaktura.

Du tecknar Bytesgarantin samtidigt som du tecknar ditt avtal om fast elpris. Bytesgarantin gäller för samma tidsperiod som elavtalet och för en elförbrukning på maximalt 50 000 kWh/år.

Vår kundservice hjälper dig gärna med att teckna fast elpris och Bytesgaranti. Du når oss på telefon 020-46 00 00.

Villkoren för Bytesgarantin finns beskrivna i våra särskilda avtalsvillkor.

Vill du teckna Bytesgaranti?

Kontakta vår kundservice på 020 - 46 00 00 så hjälper vi dig att teckna Bytesgarantin.

För 49 kr/mån om du bor i lägenhet och för 69 kr/mån om du bor i villa, plus 150 kr i engångsavgift, får du friheten att binda om ditt fast elavtal till ett lägre pris om elpriset sjunker.

Certifiering: