Elavtal i Örebro

Ett smartare elavtal - Just nu med fri månadsavgift i ett år

Teckna elavtal i Örebro
Blommor

Hitta elavtalet anpassat för dig i Örebro

Letar du efter ett nytt elavtal i Örebro som passar just dina behov? Då har du kommit rätt. Fortum hjälper dig att jämföra olika elavtal och anpassar avtalet efter dina behov. Vi erbjuder också mångsidiga produkter och tilläggstjänster som du kan skräddarsy ditt elavtal med.

Se elpriserna i Örebro

Jämför elavtal i Örebro

När du jämför elavtal i Örebro är det viktigt att tänka på din boendeform och dina levnadsvanor.

Oavsett om du är student, senior, bor i villa eller lägenhet så har vi alternativ för alla typer av bostäder och kunder. Att jämföra elavtal är väl värt det eftersom det kan leda till besparingar på din elräkning genom att välja rätt typ av kontrakt. Läs mer om våra aktuella erbjudanden.

Elavtal för lägen­heter i Örebro

Oavsett om du bor i en lägenhet i centrala Örebro eller i en villa på landsbygden, erbjuder Fortum elavtal som passar dina behov. Elförbrukningen i ett radhus eller villa med elvärme är generellt högre än i en lägenhet, särskilt under vintern. Därför beror det bästa elavtalet inte bara på bostadsstorleken utan även på vilken typ av värmesystem som används.

Frågor och svar om elavtal i Örebro

Kan jag själv välja vilket elavtal jag vill teckna i Örebro?
Chevron down

Ja. Du kan fritt välja vilket elavtal som passar dig bäst. Vilket elavtal som är rätt för dig beror på olika faktorer såsom vanor, boende storlek och typ av värmesystem. Som kund hos Fortum får du alltid fossilfri el och en samfakturering som inkluderar både elnätsavgift och elförbrukning. Med hjälp av Fortum, kan du enkelt hitta det rätta elavtalet för ditt hem. Du kan jämföra våra olika elavtal här  eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att jämföra avtalen.

Vad är det bästa elavtalet i Örebro?
Chevron down

Vilket avtal som är rätt för dig beror på din boendeform och förbrukningsmönster. I Örebro värms de flesta lägenheterna upp med fjärrvärme, så förbrukningen, åtminstone i flerbostadshus, är måttlig. I ett eluppvärmt rad- eller småhus är elförbrukningen däremot högre, särskilt under vintertid. Du kan enkelt jämföra och välja elavtal eller kontakta vår kundtjänst för mer information och rådgivning. 

 

Är det möjligt att få en separat faktura för elöverföring i Örebro?
Chevron down

Elräkningen består av flera olika delar, dels elförbrukning, elnätsavgift och skatter. Som Fortums kund får du en samfakturering som täcker både nätavgiften och förbrukningsavgiften. Samfakturering är en fördel om du vill ha en enkel och överskådlig fakturering för din el. Istället för att behöva hantera två separata fakturor och betalningar, så får du allt på en enda faktura.

Om du vill ha mer information om hur elpriset bildas kan du läsa mer om det här.

 

Är det möjligt att få rabatt på elavtal i Örebro?
Chevron down

Fortum erbjuder rabatt för olika boendetyper och kundgrupper inklusive seniorer, villaägare och SAS Eurobonus medlemmar. Du kan läsa mer om våra aktuella erbjudanden här. Om du redan är kund hos Fortum, kan du logga in på ditt konto för att se aktuella erbjudanden för befintliga kunder.

 

Flytta till en annan del av Sverige?

Oavsett var du flyttar i Sverige kan du enkelt få klimatvänlig el till din nya plats från Fortum. Teckna ett enkelt, 100 % koldioxidfritt elavtal online i till exempel Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö, Helsingborg, Jönköping och Linköping.

Certifiering: