Tips och råd

Här hittar du enkla tips om hur du kan organisera din flytt för att göra den smidigare i allt från adressändringen, packningen och ledighetsansökningar. Och oavsett om du är ny eller befintlig kund hjälper vi dig givetvis med ditt elavtal.

under flytt

Förberedelse förenklar

Planera din flytt

Vad ska man tänka på innan flytten bär av? Vad kan du förbereda för att göra flytten så smidig som det bara går? Vi har samlat de bästa tipsen!

Läs mer
under flytt

Dagen är här!

Flyttdagen

Äntligen är det dags att flytta in! Med en välplanerad flyttdag kan du starta upp livet i ditt nya boende utan onödiga tjafs, ryggskott och sönderslagna eller borttappade prylar. Här tipsar vi dig om vad du ska tänka på för att flyttdagen ska flyta på så smidigt som möjligt.

Läs mer
under flytt

Ditt nya hem

Din el vid flytt

Utnyttja flytten och teckna ett elavtal som passar dig och ditt nya boende. Kolla igenom våra tips för vägledning om vad du ska tänka på när du väljer elavtal. Känner du att du vill ha mer hjälp kan du ta kontakt med oss, så hjälper vi dig gärna.

Läs mer
Renare värld

Fortum för en renare värld

Genom att välja Fortum som elleverantör bidrar du till en mer hållbar framtid. Vi driver utvecklingen av morgondagens hållbara energisystem, smarta energilösningar och miljöinnovationer i framkant. Det innebär att första steget över tröskeln till ditt nya hem också är ett steg mot en renare framtid.

Ring vår flytta-linje

Om du inte vill teckna online utan hellre pratar med någon som kan hjälpa dig så har vi skapat ett flyttanummer. Ring oss på 020-46 00 66 vardagar mellan kl 8-19.

E-post

Du kan naturligtvis även välja att skicka e-post om du har frågor kring flytt av elavtal. Vi svarar inom 24h.

Flytta elen online

Just nu får du 500 kr i flyttrabatt, oavsett om du är kund sedan innan eller inte. Teckna online snabbt och enkelt, det tar max 2 minuter. Vi sköter kontakten med din nuvarande leverantör och hjälper dig hela vägen till ditt nya boende.