Blogg

Mitt Fortum hjälper dig att sänka elkostnaderna

14 mars 2022, 09:45

Funktionaliteter i Mitt Fortum-appen

Om du är kund hos Fortum behöver du inte längre sväva i ovisshet när det gäller hushållets elförbrukning och vilka möjligheter som finns att energieffektivisera och spara pengar. Ladda ner Mitt Fortum och testa själv!

Många hushåll suckar över elräkningen, men det kan vara svårt att veta var man ska börja om man vill sänka sina kostnader. Med appen Mitt Fortum får du en helt ny typ av överblick av hur mycket el som konsumeras i hemmet.

Med tydliga grafer kan du se exakt hur elanvändningen varierar under året och vad som egentligen förbrukar mest energi. På så sätt är det mycket enklare att vidta åtgärder för att komma åt de kostsamma energitjuvarna.

Det går också att hantera dina avtal inne i appen. Lägg till ett Priskollen för att gardera dig mot toppar i elpriset, eller aktivera Smartladdning för din elbil så att den enbart laddas när elpriset är som lägst. Du kan naturligtvis betala dina fakturor med Swish direkt i appen för att spara tid och papper.

Slutligen finns det även ett kul sätt att aktivera det privata hållbarhetsarbetet. Genom att gå med i Fortums kundprogram kan du anta en ny klimatutmaning varje månad. Det kan handla allt från att plocka skräp eller ta hand om matsvinn, till att shoppa mer hållbart eller städa utan miljöskadliga ämnen. Som tack för ditt hållbarhetsengagemang sänker vi din elräkning. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Om du är kund hos Fortum är det enkelt att komma igång. Ladda ner appen Mitt Fortum på AppStore eller Google Play och logga in med ditt Bank-ID.

Allt om din el på ett ställe

Få koll på elen och sänk dina kostnader

Mitt Fortum - allt om din el

  • Följ och jämför din elanvändning
  • Se och betala fakturor
  • Skräddarsy ditt elavtal med våra tilläggstjänster
  • Ladda ner appen för flest funktioner!
Läs mer och logga in

Våra olika elavtal

Hitta rätt elavtal för just dig

  • Elavtal för olika livssituationer
  • Alltid 100% fossilfritt
  • Certifierade enligt Schysst elhandel
Jämför elavtal