Blogg

Hårsalongen hade tappat förtroendet för elbolagen tills de träffade rätt Account Manager: ”Han är ärlig och håller vad han lovar”

12 maj 2021, 10:27

Frisörsalong elavtal

Hårteam1 skulle byta elleverantör och blev lurade av ett oseriöst företag. Elräkningen blev skyhög och delägarna på Hårteam1 tappade allt förtroende för elbolagsbranschen. Men när det fick kontakt med Hannes på Fortum så vände det.

Hårteam1 är en väletablerad hårsalong i Solna som startade för 16 år sedan. 90% av kunderna som klipper sig där är stamkunder och är väldigt nöjda. På salongen jobbar två tjejer varav en är Evelina Gulger som är delägare och har jobbat som frisör sedan 2002.

För något år sedan började de se över sitt elavtal och insåg att de förbrukar väldigt mycket och därför var elräkningen högre än de hade trott. De började då en process för att byta elleverantör. De kom i kontakt med ett bolag som visade sig vara väldigt oseriöst.

- Vi började kolla och blev lurade av ett oseriöst elbolag som lovade en sak men när fakturan kom visade det sig inte vara sant. Därför känner vi generellt att vi inte har en bra erfarenhet av elbolag, säger Evelina Gulger.

De insåg ganska snabbt att de behövde byta elleverantör igen. Då kom de i kontakt med Hannes Nordgren, Account Manager på Fortum, som hjälpte dem att ta sig ur sitt kontrakt med det oseriösa elbolaget.

- När jag fick höra att de hade blivit lurade av just det elbolaget så fanns de ingen tvekan om att ställa upp och hjälpa dem och att få över dem till Fortum istället, säger Hannes Nordgren.

Hårteam1 gav Fortum en fullmakt så att allt kunde skötas snabbt och smidigt under övergången. För Evelina kändes det skönt att komma till ett tryggt och stabilt elbolag som håller vad de lovar.

- Vi har jättebra kontakt med Hannes. Han är ärlig och håller vad han lovar. Jättemycket pluspoäng för en smidig övergång och all hjälp vi har fått, säger Evelina.

Känner ni också att ni har fastnat hos ett oseriöst elbolag? Kontakta oss via formuläret nedan så hjälper vi er.