Välkommen till vår nya webbplats!

19 december 2017, 03:00

Med ny design och nya funktioner vill vi göra ditt besök så bra som möjligt.

På vår nya webbplats kan du enkelt hitta allt du behöver veta om Fortum! Vare sig du vill läsa om våra erbjudanden, hitta kontaktinformation eller veta mer om vår energiproduktion. Det ska vara smidigt och enkelt att använda sajten, och såklart se snyggt ut!

Vi jobbar fortfarande med att utveckla vissa delar, och hoppas att du har överseende då allt inte är klart. Har du synpunkter så tar vi gärna emot dem! Fyll i formuläret här nedanför och tala om vad du tycker. Det hjälper oss att fortsätta förbättra både design och innehåll, så att det blir så bra som möjligt för dig som användare.

Vi hoppas att du gillar vår nya webbplats. Det kommer snart ännu fler nya funktioner, så håll utkik!

Fyll i formuläret här nedan för att ge synpunkter!

Vad var ditt första intryck av vår nya webbplats?
Var det lätt att hitta det du sökte?
Jag besökte sajten med
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.