Ta del av vårt välkomsterbjudande

Ta del av vårt välkomsterbjudande

Just nu erbjuder vi nya företagskunder en välkomstrabatt på 1 000kr. Rabatten kommer att fördelas på er faktura under 1 års tid. Läs mer om Fortum och våra produkter här och passa sedan på att ta del av erbjudandet. Vi ser fram emot att ha med er på resan mot en renare värld. 

 

Ta del av erbjudandet här

New contract
Enkla och trygga byten

När ni byter till Fortum ser vi till att ert nya avtal träder i kraft efter att er bindnings- och uppsägningstid löpt ut. Därför riskerar ni inte några brytavgifter.

Low emissions
Stora nog att göra skillnad

Som Nordens största elleverantör kan vi vara med och påverka. Därför driver vi både globala och lokala miljöprojekt för att uppnå en renare framtid.

Energy production
Inte bara en elhandelsleverantör

Det som skiljer Fortum från många andra elhandlare är att vi också producerar el. Vi är idag en av de största koldioxidfria elproducenterna i Europa.

Rörligt elavtal

Med ett elavtal med rörligt elpris följer elpriset svängningarna på den nordiska elmarknaden. Det passar er som tycker att det är okej att elpriset varierar, eftersom ni vet att kostanden ofta blir lägre över tid.

Beräkna ert pris

Vi rekommenderar

Portföljförvaltning

Fortum Smart är vår portfölj­för­valtning som hjälper företag med strate­giska och smarta elinköp. Utifrån risk och priss­trategi arbetar vi för att erbjuda en så låg energi­kostnad som möjligt. Eftersom inköpen sker med god framför­hållning när priset är lågt kan man som kund vinna mycket över tid även om sväng­ningarna på elbörsen skulle öka.

Beräkna ert pris

Fast elavtal

Med ett elavtal med fast elpris betalar ni ett fast elpris per kilowattimme (kWh) under en tidsbestämd avtalsperiod. Oavsett vad som händer på elmarknaden vet ni exakt hur mycket ni kommer att betala för den el ni använder.

Beräkna ert pris

Det är viktigt att som företag göra ett aktivt val av elleverantör. Om man inte gör det tilldelas man automatiskt en leverantör av elnätsägaren, detta kallas anvisade avtal och kostar ofta onödigt mycket. Självklart är det också viktigt att välja rätt elleverantör som besitter den kompetens man söker och kan leverera den typ av el man önskar. Vi på Fortum arbetar ständigt för en renare morgondag.

Ta del av 1000kr välkomstrabatt

Teckna elavtal på 2 minuter

Vi sökter hela bytet åt er - allt ni behöver göra är att välja elavtal och fylla i era uppgifter. 

Ta del av erbjudandet

Vill ni hellre kontakta oss?

Om ni vill ha rådgivning om vilket elavtal som passar ert företag bäst kan ni kontkata oss. Vi återkommer så snart vi kan. 

Kontakta oss på formuläret nedan