Ta del av vårt välkomsterbjudande

Ta del av vårt välkomsterbjudande

Just nu erbjuder vi nya företagskunder en välkomstrabatt på 1 000kr. Rabatten kommer att fördelas på er faktura under 1 års tid. Läs mer om Fortum och våra produkter här och passa sedan på att ta del av erbjudandet. Vi ser fram emot att ha med er på resan mot en renare värld. 

 

Ta del av erbjudandet här

Enkla och trygga byten

När ni byter till Fortum ser vi till att ert nya avtal träder i kraft efter att er bindnings- och uppsägningstid löpt ut. Därför riskerar ni inte några brytavgifter.

F16
Stora nog att göra skillnad

Som Nordens största elleverantör kan vi vara med och påverka. Därför driver vi både globala och lokala miljöprojekt för att uppnå en renare framtid.

EF11
Inte bara en elhandelsleverantör

Det som skiljer Fortum från många andra elhandlare är att vi också producerar el. Vi är idag en av de största koldioxidfria elproducenterna i Europa.

Det är viktigt att som företag göra ett aktivt val av elleverantör. Om man inte gör det tilldelas man automatiskt en leverantör av elnätsägaren, detta kallas anvisade avtal och kostar ofta onödigt mycket. Självklart är det också viktigt att välja rätt elleverantör som besitter den kompetens man söker och kan leverera den typ av el man önskar. Vi på Fortum arbetar ständigt för en renare morgondag.

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.