Välkomna till Fortum

Vi vill önska er varmt välkomna till oss på Fortum. Genom att vara kund hos oss är ni nu med på resan att ställa om till en renare värld. Förutom att vara en av Europas största producent av fossilfri el, återvinner vi plast och batterier samt är pionjärer när det kommer till att fånga in och lagra koldioxid.

För en tid sedan fick ni informationen om att ert elavtal har överlåtits från Göta Energi till Fortum. Ni har nu fått ett riktigt bra elavtal från oss som vi hoppas att ni ska trivas med. Vi kan också erbjuda andra produkter som kan gynna er verksamhet. Till exempel kan ni få enklare administration med vår tjänst Samfakturering samt bli mer miljövänliga med Miljötrygg. 

Fortum och Göta Energi

Fortum och Göta Energi tillhör samma koncern sedan 2017. Precis som Göta Energi har Fortum stort fokus på god kundservice, enkla avtal och att skapa mervärde för er som kund. Fortum är Nordens största elbolag som både producerar och säljer el. Ni kan därför känna er trygga hos er nya elpartner.

 

Har ni frågor, tveka inte att höra av er till oss på 020 - 818 818 eller foretagskundservice [snabel-a] fortum [punktum] com

Läs mer om våra tilläggstjänster

Få lättare administration med Samfakturering, blir mer miljövänliga med Miljötrygg och få expresshjälp med Fortum Plus. Läs mer om alla våra tilläggsprodukter här. 

Läs mer här

Våra betalningssätt

Om ni tidigare har haft autogiro eller skulle vilja skaffa det nu måste ni ansöka om det igen. Läs mer om hur ni går tillväg och om våra andra betalningssätt här. 

Läs mer här