Tack för ert svar och välkomna till Fortum

Vi uppskattar er feedback, som vi använder för att bli bättre och ge våra kunder en så bra upple­velse som möjligt som kund hos oss på Fortum. Vi hoppas att ni fick den hjälp ni behövde och svar på vad ni undrade när ni var i kontakt med oss.

Få full kontroll över er elanvändning med vårt online­verktyg Fortum Online. Följ er elanvändning månad för månad och håll koll på era fakturor.

Fortum Online

Fortum Online är ett digitalt energiverktyg som hjälper företag att få en översikt, förstå och minska sin elanvändning. Här får ni kostnads- och effektanalyser, möjlighet att budgetera, jämföra er elanvändning mellan era olika anläggningar och under olika perioder.

Läs mer här  

Kontakta oss på kundservice

Välkommen att kontakta vår kundsvervice.

Ring oss på: 020 - 818 818 (vardagar 8-17)

Email: foretagkundservice [snabel-a] fortum [punktum] com

Vilka andra företag har Fortum som elpartner?

Vi har samlat kundcase med företag i olika storlekar och från olika branscher som förhoppningsvis kan inspirera och hjälpa er. 

Läs mer här  

Gör skillnad på riktigt

Vi är inte bara en elhandlare, utan en elproducent

Den stora skillnaden med att välja ett energibolag som även är elproducent, är att du gör skillnad på riktigt. Det är vi som driver utvecklingen framåt och gör investeringar i framtidens energiproduktion.

Vår energiproduktion

Fem rena innovationsprojekt

Ren innovation - Det är dags för förändring

Nu måste vi tillsammans börja ta bättre hand om vår gemensamma jord. Tillsammans är vi ansvariga för att skapa en mer hållbar värld, idag och för kommande generationer.

Läs mer om våra projekt