Specialerbjudande till Vi i Villa

Beställ solpaneler före 28:e februari 2020 och få 10% rabatt på hela installationen.

Hustak med solpaneler

Solcellspaket där allt ingår - tryggt och enkelt

Solen är en miljövänlig och förnybar energikälla. Att installera egna solpaneler är en investering som både du och miljön har mycket att vinna på. Med egna solpaneler behöver du inte bry dig lika mycket om hur elpriset förändras. Du sänker hemmets driftskostnader och kan se fram emot att få miljövänlig el under många år framöver. Med Fortums kompletta solcellspaket har det aldrig varit enklare att producera sin egen el. Vi hjälper dig hela vägen från beslut till installation!

Vad ingår?

Solcellspaneler - Av högsta kvalitet; poly- och monokristallina.
Växelriktare - Omvandlar panelernas likström till växelström som går att använda i huset, och matar också tillbaka din överskottsel på elnätet.
Optimerare - Gör så att varje solpanel fungerar individuellt, vilket innebär att om en solpanel skuggas kan de andra ändå producera maximalt. Dessutom kan eventuell felsökning göras på distans.
Installationsmaterial -  Kablar, anslutningskontakter och montagesystem anpassat för ditt tak.
Installation - Utförd av professionella installatörer och driftsättning av solcellssystemet.

Vi lämnar följande garantier; Solcellspanel - 80% effektgaranti under 25 år, Optimerare - 25 års garanti, Växelriktare - 12 års garanti.

Fyll i intresseanmälan här nedan så kontaktar en av våra solexperter dig för att berätta mer om solceller och svara på dina frågor. Du förbinder dig inte till något genom att skicka in intresseanmälan.