Intresseanmälan Solceller

Med solceller från Fortum får du en skräddarsydd lösning för dina behov och förutsättningar, installerad av experter och med trygga garantier. Fyll i en intresseanmälan här så kontaktar en av våra solexperter dig för att berätta mer om solceller och svara på dina frågor.

AU37
Enkelt och tryggt

Våra solcellspaket är nyckelfärdiga lösningar med solpaneler av högsta kvalitet som installeras av professionella installatörer. Vi är en leverantör du kan lita på.

E4
Lösningar efter dina behov

Vi levererar en skräddarsydd paketlösning anpassad efter dina behov och förutsättningar. Och om du i framtiden vill köpa fler paneler så är det inga problem.

CS1
Vi är dina energiexperter

Vi är med dig från beslut till installation, och efter. Solpaneler är en långsiktig investering, och vi finns med dig hela vägen.

Vi vill gärna kontakta dig och berätta mer om hur smart det är med solceller. Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi i Fortums solteam till dig inom kort. Villkor för solanläggningar. Läs mer. 

Du förbinder dig inte till någonting genom att skicka en intresseanmälan.

*Fortums sekretesspolicy Läs mer här

 

Tryggt och enkelt med Fortums solcellspaket

När du köper solpaneler från Fortum köper du en skräddarsydd och nyckelfärdig lösning, där material, frakt, installation och driftsättning ingår. Vi hjälper dig från offert till egen produktion av förnybar solenergi.

Mer om Fortums solcellspaket