Luftvärmepump L - För det stora huset

IVT Nordic Inverter SilverLine har appstyrning via WiFi som standard. Du laddar hem appen IVT Wi-Heat direkt i Appstore eller Google Play, sen kan du styra din luftvärmepump direkt från din mobil.

Luftvärmepump för det stora huset

Inverter PHR-N Silverline är en effektiv luftvärmepump anpassad för hus upp till 220 kvadratmeter.

Trygg värme

IVT:s luft/luftvärmepumpar är särskilt utvecklade för att klara det karga nordiska klimatet och fortsätter att ge energisnål värme även när det närmar sig 30 minusgrader ute. Dessutom ingår en av marknadens mest omfattande garantier, med 10 år på kompressorn och 6 år på värmepumpens övriga delar.

Varmare golv och dragfri värmespridning

IVT Nordic Inverter använder Coanda luftspridningsteknik som bygger på logiken att varm luft stiger och kall luft sjunker. En nyutvecklad motoriserad luftriktare sprider värmen på ett effektivt sätt, ner längs väggen och utmed golvet för att ge ett skönt inomhusklimat och varmare golv, helt utan obehagligt drag. När luftkonditioneringsläget är aktiverat riktar den istället den kalla luften upp och utmed taket.

Utbytesinstallation från 3 990 kr, inklusive ROT-avdrag.

För dig som byter ut en befintlig luft/luftvärmepump. I priset ingår inte el, håltagning, stativ/konsol eller bortforsling av den gamla värmepumpen.

Ny installation från 5 990 kr, inklusive ROT-avdrag.

För dig som inte har en luft/luftvärmepump sedan tidigare blir installationen mer omfattande. För att kunna lämna ett slutgiltigt installationspris behöver din installatör besöka ditt hus och undersöka förhållandena på plats. Först då vet vi omfattningen på arbetet. Prisexemplen är inklusive ROT-avdrag.

Ditt pris: 17 990 kr exkl. installation

Det här ingår som standard i en nyinstallation:

  • Luftvärmepump, inklusive frakt.

  • Max 4 meters rörlängd med täckkanaler och kondensvattenslang.

  • Inomhusdel max 2,5 meter över golv.

  • Väggkonsol med gummibussningar, placering max 1,5 meter ovan mark.

  • Håltagning i trävägg eller lättbetong samt tätning av hålet.

  • Elinstallation till eldosa max 2 meter från värmepumpen, avsäkrad med egen säkring samt brytare.

  • Igångkörning samt test av luftvärmepump.

  • Instruktion till kund om handhavande samt skötsel.

  • 6 års garanti på värmepumpen samt 10 år på kompressorn.

  • Max 30 km resväg enkel resa, längre resväg debiteras.

Skicka förfrågan direkt till IVT

Utöver att personuppgifter lämnas vidare till IVT för behandling av din förfrågan, kan Fortum Markets AB komma att använda personuppgifterna för utvärdering, statistik samt marknadsföringsändamål. I vår uppdaterade integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter. Läs igenom följande noga för att förstå våra synpunkter och metoder avseende dina personuppgifter och hur vi kommer att behandla dem.

Fortums sekretesspolicy Läs mer här >>