Luftvärmepumpar

Idén med luftvärmepumpar är att använda den lagrade solenergin i marken, vattnet och luften och omvandla den till värme. En metod som i allra högsta grad är miljövänlig. Men IVT nöjer oss inte med det utan ser även till värmepumparna i sig och all tillverkning av dem, ska vara bra för miljön. IVT:s miljöarbete är även certifierade enligt ISO 14001.

En luft/luftvärmepump, eller bara luftvärmepump som de också kallas, utnyttjar energin som lagrats i luften utanför din bostad och gör om den till värme. Den kan spara dig upp mot 50 procent på dina värmekostnader. Fortum och IVT har tagit fram tre olika värmepumpspaket, beroende på storleken på din bostad. I paketen ingår:

  • marknadens mest omfattande garantier,

  • ett riktigt bra pris på luft/luftvärmepumpar,

  • ett unikt 5-årigt elavtal utan månadsavgift i 24 månader.

 

Hur fungerar en luftvärmepump?

Värmepumpar hämtar energi som lagrats i berg, mark, vatten, eller från luften om det är en luftvärmepump, och gör om den till värme. Just luftvärmepumpen gör om uteluften till värme. Den luftburna värmen sprids i ditt hus med en tyst fläkt, och en avancerad filterteknik gör att luften också blir frisk och ren. Om du har direktverkande el kan du sänka dina värmekostnader med upp mot 50 procent med en luftvärmepump. En luftvärmepump kan inte värma upp vatten, men däremot kan den kyla luften under varma sommardagar.

 

Låt IVT installera din luftvärmepump

Tillsammans med IVTs luft/luftvärmepumpar erbjuder Fortum dig tre luftvärmepumpspaket, beroende på hur stort ditt hus är. I luftvärmepumpspaketen ingår också marknadens mest omfattande garanti, 10 års garanti på kompressorn och sex år på hela värmepumpen. Dessutom hjälper IVTs återförsäljare och servicekår dig om du skulle få ett driftstopp under vinterhalvåret. Gör en intresseanmälan, så kontaktar IVT dig om vecka.