Laddlösningar för villa

Det ska vara enkelt att äga och ha en elbil. Nu satsar vi på att ta hem laddningen till ditt boende, genom att erbjuda laddlösningar till villan. Vi hjälper dig med allt, från beställning till installation, eller om du bara vill ha en laddbox som en elektriker installerar åt dig. I takt med att batteriernas kapacitet blir bättre kommer elbilen ta dig längre och längre på en laddning. Tryggare, snabbare och enklare!

The evolution of cars

Fortum Charge & Drive

Fortum Charge & Drive är en fristående affärsenhet och placerade ut de första laddstationerna i kommersiell drift 2011 i samarbete med McDonald’s. Charge & Drive har i dagsläget levererat och installerat, snart 1 500 smarta elbilsladdare i Norden, inklusive drift, underhåll och support. Av dessa är 440 snabbladdare.

Fortum Charge & Drive

Erbjudande flerbostadshus

Fortum erbjuder en helhetslösning där vi inledningsvis går igenom era önskemål, krav och förutsättningar. Därefter är det nödvändigt med ett platsbesök hos er för att projektera hela installationen. Projekteringen ligger till grund för efterföljande offert som beskriver vårt åtagande och vad som ingår.

Till erbjudandet