Välkommen till Mitt Fortum

Det är enkelt att vara kund hos oss. Logga in på Mitt Fortum för att få koll på allt om din el. Du kan bland annat hålla koll på din elanvändning och dina fakturor. I Mitt Fortum-appen kan du dessutom jämföra din elanvändning med liknande hushåll och du som trogen kund kan även få reda på vad som drar mest el hemma. Sätt upp en hushålls­profil för att få ut det mesta av appen. Nytt i appen: Nu kan du anta små utmaningar för klimatet och tjäna in timmar med el som vi sen drar av från din elräkning. Läs mer och gå med längre ner på sidan.

Logga in på Mitt Fortum

Allt om din el på ett och samma ställe

Elanvändning: Har du en känsla av att det har gått mer el denna månad än tidigare? På Mitt Fortum får du klara besked. Du kan se hur mycket el du använder och jämföra din elanvändning både över tid och med liknande hushåll. Du som trogen kund kan även ta reda på vad som har störst påverkan på din elräkning. Sätt upp en hushållsprofil för att få fler funktioner i appen.

Fakturor: Se dina fakturor och få information om betalstatus, fakturaintervall och mycket mer. Här kan du välja att få e-faktura i stället för pappersfaktura och dessutom kan du betala dina fakturor med Swish direkt i appen.

Elavtal: Här kan du se ditt elpris, vilket elavtal du har och hur länge elavtalet gäller.

Kunduppgifter: Missa ingen information från oss. Här kan du uppdatera dina inställningar och kontaktuppgifter.

Flytt: Här kan du snabbt och enkelt ta med dig ditt elavtal till din nya adress.

Kontakta oss: Med Mitt Fortum kan du enkelt komma i kontakt med oss via mail, telefon eller chat.

Ladda ner appen Mitt Fortum

Ladda ner appen Mitt Fortum för att alltid ha elen med dig.

Iphone   Android 

Aktivera "Automatiska hämtningar" för IOS/Iphone  eller Android så har du alltid den senaste versionen.

 

Första gången du ska logga in?

Vad kul att du vill börja använda Mitt Fortum! Det är lätt att komma igång, efter att du har skapat ett konto med personnummer och BankID kan du börja utforska Mitt Fortum direkt.

Om du inte har ett svenskt personnummer, kontakta kundservice på telefon 020-46 00 00.

Skapa konto på Mitt Fortum 

Anta små utmaningar för klimatet

Nu kan du vara med oss och ta hand om framtiden. Genom att anta små utmaningar för klimatet i Mitt Fortum-appen, tjänar du timmar med el, timmar som vi drar av från din elräkning. Bara genom att gå med tjänar du dina första 24 timmar.

Tillsammans visar vi att små förändringar får stora effekter, tillsammans tar vi hand om framtiden. Ladda ner appen och gå med.

Iphone   Android