Välkommen till Mitt Fortum

Vi vill att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. På Mitt Fortum kan du logga in och bland annat ta del av all information gällande ditt elavtal, få bättre koll på din elanvändning och ta kontakt med kundservice. I Mitt Fortum-appen kan du dessutom jämföra din elanvändning med liknande hushåll och du som trogen kund kan även ta reda på vad som har störst påverkan på din elräkning. Har du inte satt upp en hushållsprofil så passa på att göra det för fler funktioner i appen.

Logga in

Allt om din el samlat på ett och samma ställe

Dina fakturor: Här kan du se dina fakturor och få information om betalstatus, fakturaintervall, kundnummer, anläggnings-ID och mycket mer. Vill du byta betalsätt och t ex få e-faktura i stället för pappersfaktura? Då gör du det enkelt här!

Ditt elavtal: Här kan du se ditt elpris, vilket elavtal du har och hur länge elavtalet gäller.

Din elanvändning: Har du en känsla av att det har gått mer el denna månad än motsvarande månad förra året? På Mitt Fortum får du klara besked. Du kan se hur mycket el du använder och jämföra din elanvändning över tid under de senaste fem åren. Du som trogen kund kan även ta reda på vad som har störst påverkan på din elräkning. Har du inte satt upp en hushållsprofil så passa på att göra det för fler funktioner i appen.

Dina kunduppgifter: Missa ingen information från oss. Här kan du uppdatera dina kontaktuppgifter och själv ändra eller lägga till mailadress och telefonnummer

Vid flytt: Här kan du snabbt och enkelt ta med dig ditt elavtal till din nya adress.

Kontakta oss: Med Mitt Fortum kan du enkelt komma i kontakt med oss  via mail, telefon eller chat.

Är det första gången du ska logga in?

Vad kul att du vill börja använda Mitt Fortum! Det är lätt att komma igång, efter att du har registrerat dig med personnummer och BankID kan du börja utforska Mitt Fortum direkt.

Om du inte har ett svenskt personnummer, kontakta kundservice på telefon 020-46 00 00.

Registrera dig här 

Här laddar du ned vår app

Här laddar du enkelt ned vår app till din telefon eller platta.

•iPhone/IPad (iOS)

•Android

Aktivera "Automatiska hämtningar" för IOS/Iphone  eller Android så har du alltid den senaste versionen.

 

Värva en vän få 500 kr var

  • 500 kr till dig för varje vän du värvar
  • 200 kr till the Ocean Cleanup
  • 500 kr och ren el till dina vänner

Kom igång och värva idag