Uppdaterade funktioner

SmartLiving uppdaterade funktioner

Uppdaterade funktioner

Rutiner

Med Rutiner kan du automatisera ditt hem. I framtiden kommer du att kunna skapa personliga rutiner där du kan kombinera hemlarm, lampor, smarta kontakter och termostater för att med ett knapptryck kontrollera ditt hem.

Förbrukning
Få en överblick i realtid över din konsumtion av el, värme och vatten. Du kan även få en mer detaljerad historik i funktionen Förbrukning, där du kan se din konsumtion över tid.

Termostater
Med termostater kan du styra alla element i ditt hem. De digitala termostaterna gör det möjligt att justera temperaturen både i appen och direkt på elementet. Du kan välja att justera enbart en termostat eller alla samtidigt.

Termostaten visar den inställda temperaturen och inte den faktiska temperaturen, eftersom det tar lite tid för elementen att nå önskad temperatur.

Belysning
Med smarta dimrar kan du tända, släcka eller justera ljusstyrkan för alla lampor anslutna till appen. Du kan justera lampor separat, per rum eller i hela lägenheten. Du kan använda såväl appen som lampknapparna för att justera ljuset.

Smarta pluggar

Med smarta pluggar i kontakterna kan du sätta på eller stänga av enheter i ditt hem via appen. De smarta pluggarna är flyttbara mellan olika kontakter i hemmet och kan anslutas till exempelvis golvlampor, fönsterlampor eller annan hemelektronik. Det är även möjligt att se energiförbrukningen för dina smarta pluggar.