Nya funktioner

SmartLiving nya funktioner

Nya funktioner


Brandlarm
Upptäcker snabbt rök och brand i lägenheten. Denna funktion är utrustad med ett larm (precis som vanliga brandlarm) samtidigt som systemet varnar alla användare i hushållet med hjälp av ett push-meddelande i telefonen. Brandlarmet är placerat i taket där det gamla larmet varit placerat.

Hemlarm
Genom våra smarta sensorer kan du som användare både upptäcka och förhindra inbrott vart du än befinner dig. Denna funktion varnar alla personer i hushållet med hjälp av ett push-meddelande i telefonen. Inbrottslarmet utgörs av en eller två dörrsensorer (monterade i dörrkarmen) samt en rörelsesensor (monterad i vardagsrummet). Du kan aktivera ditt hemlarm med hjälp av larmikonen högst upp till höger i appen.

Hemlarmet har tre olika säkerhetsnivåer

Avlarmat – Larmet är inte aktiverat och sensorerna reagerar inte om någon öppnar eller stänger en dörr eller ett fönster.

Skallarm – Dörrsensorn är aktiverad. Detta larm är rekommenderat att använda exempelvis på natten eller när någon i familjen är hemma.

Fullt hemlarm - Dörr, fönster och rörelsesensor är aktiverade. Detta larm är rekommenderat att använda när ingen är hemma.

Läckagelarm
Upptäcker snabbt läckage under diskbänken och kan därmed förhindra större fuktskador. Denna funktion är utrustad med ett larm och varnar alla personer i hushållet med hjälp av ett push-meddelande i telefonen. Läckagesensorn är placerad under diskbänken.