Säga upp elavtal

Behöver du säga upp ditt elavtal hos oss på Fortum? Här hittar du information om hur du går till väga. Du vet väl om att du kan ta med dig ditt elavtal om du ska flytta.

Undrar du över uppsägningstid, eller har du andra frågor kring uppsägning av ditt elavtal? Du kan inte säga upp ditt elavtal online. Ring oss på 020-46 00 00, vardagar kl 8:00-17:00, så hjälper vi dig.

Du kan också kontakta oss om du har frågor kring fakturor, ditt nuvarande elavtal eller om du vill byta avtalsform. Glöm inte att du också kan skräddarsy ditt elavtal med hjälp av våra tilläggstjänster, så att du får ett elavtal som passar dina behov. Upptäck också Mitt Fortum-appen där du kan följa din elanvändning, se vad som drar mest i ditt hem, jämföra din elanvändning med liknande hushåll, och mycket mer.

Familj sitter på golvet med pizza

Ska du flytta?

Du vet väl om att du kan ta med ditt elavtal hos Fortum till ditt nya hem, oavsett vart du ska flytta eller vem som äger elnätet där. Vi kan också se över ditt elavtal för att säkerställa att du har det avtal som passar ditt nya boende bäst. Det spelar ingen roll om du inte är kund sedan innan, oavsett så hjälper vi dig att flytta din el.

Du får dessutom 500 kr rabatt på flyttstäd hos Qleano och 500 kr i flytt­rabatt.

Flytta mitt elavtal

Kundservice kvinna svarar i telefon

Hur kan vi bli bättre?

Vi jobbar alltid mot att förbättra oss. Så om du inte är nöjd är vi därför tacksamma om du berättar det för oss.

Framför dina synpunkter till vår kundservice på 020-46 00 00 eller till vår kundombudsman på kundombudsmannen [snabel-a] fortum [punktum] com.

Mitt Fortum - Allt om din el på ett ställe

Mitt Fortum - allt om din el

  • Följ och jämför din elanvändning
  • Se och betala fakturor
  • Skräddarsy ditt elavtal med våra tilläggstjänster
  • Ta med dig elen enkelt när du flyttar
  • Ladda ner appen för flest funktioner!

Läs mer och logga in!

Schysst elhandel

Fortum - En garanterat schysst elhandlare

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du tecknar elavtal hos oss på Fortum. Därför är det en själv­klarhet för oss att vara certi­fi­erade enligt Schysst elhandel.

Läs mer!

Frågor och svar

Här hittar du de vanli­gaste frågorna och svaren. Om du inte får svar på din fråga här så är du välkommen att kontakta vår kundservice på 020–46 00 00.

Till Frågor och svar

Certifiering: