Aktuella kampanjer och erbjudanden för dig som Fortum-kund

Är du kund hos oss och ska flytta? Här kan du se våra aktuella erbju­danden för dig som redan är kund. Exempelvis flytt­rabatt som du får när du flyttar ditt elavtal till Fortum.

Flytta elen

Just nu får du 500 kr i flyttrabatt och 500 kr rabatt på flyttstäd hos Qleano, oavsett om du är kund sedan innan eller inte. Teckna snabbt och enkelt online - det tar max 2 minuter. Vi sköter kontakten med din nuvarande leverantör och hjälper dig hela vägen till ditt nya boende.

Beräkna ditt pris

Fortum <3 Aimo

Nu ger vi dig som Fortumkund ytterligare ett sätt att bidra till en renare värld. Vi bjuder dig på 1 timmes gratis bilhyra hos aimo, en fossilfri bildelningstjänst med 300 elbilar över hela Stockholm. Gå in på aimosolution.com och ladda ner appen för att testa aimo och använd koden AimoFortum2021 när du bokar bilen så bidrar du till en renare värld.

Läs mer!

Våra tilläggstjänster

man i morgonrock vid sommarstugan

Försäkring för ditt elavtal

Trygghetspaketet

Trygghetspaketet är en försäkring som ersätter dig för elräkningen om du eller den du lever med till exempel blir arbetslös eller långvarigt sjuk. Eller om du är pensionär eller sjukpensionär och behöver sjukhusvård under en längre tid.

Läs mer om Trygghetspaketet!

Logga in och teckna!
Barn på skateboard

Tillsammans för en renare värld

Miljöpaketet

För endast 45 kronor i månaden kan du göra en god insats för miljön. Med Miljöpaketet bidrar du med 100 kr per år till Håll Sverige rent, samtidigt som du får du din el från 100% förnybara källor och energirådgivning.

Läs mer om Miljöpaketet!

Logga in och teckna!
hand på strömbrytare

Lås elpriset under utvalda perioder

Prisskydd

Att teckna Fortums Prisskydd är ett smart val för dig som har rörligt elpris. Tack vare Prisskyddet kan du nämligen teckna fast elpris under de månader på året då det rörliga elpriset ofta är som dyrast.

Läs mer om Prisskydd!

Logga in och teckna!

Nytt elavtal om elpriset sjunker

Bytesgaranti

Bytesgaranti kan du teckna tillsammans med ett avtal med fast elpris. Det innebär att du har tryggheten att kunna teckna ett nytt avtal till det nya lägre priset, om elpriset skulle sjunka. Ring 020 - 46 00 00 för att teckna.

Läs mer om Bytesgaranti!

Kontakta oss!

Ligg steget före

ID-skydd Plus

ID-skydd Plus hjälper dig att ha kontroll på vilka av dina uppgifter som finns på internet och hjälper dig att förebygga risken för ID-kapning. Som elkund hos Fortum tecknar du ID-skydd Plus genom att kontakta oss på 020 - 46 00 00.

Läs mer om ID-skydd Plus!

Kontakta oss!