Seniorrabatt på elavtalet

Fortums senioravtal ger dig löpande rabatt på elen och därmed ett långsiktigt, lågt elpris. Är du 55+, och på väg att bli eller redan är pensionär så har vi ett extra förmånligt elavtal, med tidigare nämnda pensionärsrabatt och fri månadsavgift, så att du kan lägga pengarna på roligare saker.

Se ditt pris och teckna
Environmental friendly
Fossilfri el

Oavsett vilket ursprung på elen du väljer får du 100% fossilfri el

Cost efficient
Fri månadsavgift

Vi bjuder på den fasta månadsavgiften i 1 år (värde 470 kr)

Affordable
Rabatt på elpriset

Du får löpande seniorrabatt på elpriset så länge du är kund

Seniorer som cyklar i solnedgången

Fortums seniorrabatt på elavtalet

Vi har valt att erbjuda alla seniorer som är 55+ år ett förmånligt elavtal som hjälper till att sänka elkostnaderna med ett långsiktigt rabatterat elpris. Seniorer får -5.00 öre/kWh rabatt om konsumtionen är under 8000kWh/år, eller -4.00 öre/kWh rabatt om konsumtionen är mer än så.

Billigare el efter pensionen

Pensionen är en av de tillfällen i livet som du tänker lite extra kring vilka kostnader du har och vad du kan spara in på. Och du kan med relativt små medel spara in elräkningen. Tänk exempelvis på att alltid stänga av saker du inte använder, handdukstork och golvvärme är riktiga energitjuvar. Det handlar också om att välja rätt elavtal. Med Fortums elavtal för seniorer så får du inte bara ett smart elavtal, du får också rabatt på elen, fri månadsavgift i ett år och som alltid, fossilfri el. Helt enkelt billig el för pensionärer.

Varför ett särskilt elavtal för seniorer?

När man börjar nå pensionsålder och sedan den faktiska pensionen så innebär det ett nytt skede i livet där bland annat ekonomin förändras för många. Du kanske dessutom tillbringar mer tid i hemmet, som i sin tur kanske gör att du förbrukar mer el. Då spelar det roll att du har ett specialanpassat och smart elavtal.

 

New contract
Teckna elavtal med seniorrabatt

Att teckna ett senioravtal på Fortum är enkelt. Gör det online på två minuter och med hjälp av en fullmakt kan vi göra allt åt dig!

Teckna senioravtalet
Contact by phone
Ring oss

Är du osäker på något och vill veta mer? Ring oss så får du prata med en riktig person.

020-46 00 00

Vanliga frågor

Vem räknas som senior/pensionär?
Chevron down

För att ta del av Fortums elavtal för seniorer behöver du ha fyllt 55 år. 

Vad ingår i Fortums elavtal för seniorer?
Chevron down
  • Fossilfri el
  • Fri månadsavgift i 1 år
  • Löpande rabatt på elen - 5.00 öre/kWh rabatt om förbrukingen understiger 8000kWh/år, eller -4.00 öre/kWh rabatt om förbrukingen överskrider 8000 kWh/år..
Certifiering: