Ladda smartare med The PAC

The PAC laddkabel gör elen synlig! Du ser genom ett flytande ljus i sladden hur din mobil, surfplatta eller annan enhet laddas och när batteriet är fullt stängs The PAC helt av och lampan stannar. Det är bra för dig och det är bra för vår planet. Dessutom är det snyggt. Nu kan du köpa sladden här med 25% rabatt!

Laddkabeln som synliggör strömförbrukningen

Strömmen vi inte använder och som går förlorad på grund av stand-by beräknas till mellan 2 -10% av den totala energiförbrukning varje år, helt i onödan.

The Pac är en svensk patenterad laddkabel som på ett helt nytt sätt visar hur vi använder ström. När batteriet börjar bli fulladdat minskar takten i ljuset för att avstanna helt när batteriet är färdigladdat. Bra för miljön och batteriet, dessutom är det snyggt.

Kabeln finns för alla mobiltelefoner, surfplattor etc. i färgerna blått, rött och grönt (kommer snart).

Nu - 25% rabatt på alla köp!

Passa på att beställa julklappen! Beställ en PAC-kabel här och få en unik rabatt på 25%. Gäller på alla köp till och med den 24 december 2018. Rabatten dras vid check-out och frakten är självklart gratis.

Handla här, få 25%rabatt

Mer om the Pac

The Pac är en CE-märkt kvalitetsprodukt som ökar medvetenheten kring energi och är ett smart sätt att minska onödig elförbrukning. Det är en svenskdesignad innovation, tillverkad under bra villkor och med patenterade funktioner som bara finns i Pac-sladdarna.

The Pac har blivit utsedd till en av världens 50 bästa innovationer av Time Magazine därför att den sparar energi, pengar och vår planet.

Beställ the Pac laddkabel med 25% rabatt här

Mer om företaget: https://poweraware.com/