Prisgaranti

Med vår prisgaranti kan du alltid känna dig trygg i att du har ett av marknadens bästa elpris.

Fjärrvärmen gör det vart och skönt hemma

Så här fungerar vår prisgaranti

När det är dags för dig att se över ditt elavtal, dvs. förlänga eller teckna ett helt nytt elavtal med oss så garanterar vi dig ett bra pris.  Skulle du t ex hitta ett motsvarande erbjudande hos någon annan leverantör, som ger dig en besparing på minst en krona om dagen (eller 365 kr om året) så garanterar vi att du får samma  erbjudande av oss.

Det gäller dock att elavtalen är jämförbara, till exempel kan du kan jämföra vårt fasta 3-årsavtal med konkurrenternas fasta 3-årsavtal, eller vårt rörliga elpris med motsvarande rörliga elpris hos andra elleverantörer. När du åberopar prisgarantin för ett avtal med rörligt elpris så erbjuder vi motsvarande villkor under max 12 månader.

Vad gäller? 

De priser du jämför ska vara ordinarie priser och ha samma datum för leveransstart. Prisgarantin gäller inte om du jämför våra ordinarie priser med konkurrenternas tillfälliga kampanjpriser. Prisgarantin gäller inte för erbjudanden som innebär försäljning till ett pris som ligger under Fortum Markets inköpspris för respektive avtalsperiod och inte för avtalsperioder längre än 3 år. Prisgarantin kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden från Fortum.
Vill du utnyttja prisgarantin kan du kontakta kundservice på telefon 020-46 00 00.