Jag är kund

Vi är glada för att du är elkund hos oss på Fortum! Bara genom att vara kund bidrar du i resan mot en renare värld!
Här hittar du all information som du som kund behöver för att hantera din elaffär. Du är förstås också alltid välkommen att ringa oss på kundservice på 020 - 46 00 00 så hjälper vi dig.

Värva en vän och få rabatt på elen

Nu kan du värva vänner till Fortum och ge varandra 500kr var i rabatt på elen! För varje vän du värvar skänker Fortum dessutom 200kr till The Ocean Cleanup. 

Ange några enkla uppgifter för att skapa en värvningslänk, som du kan dela med dina vänner. 

Skapa värvningslänk

Mitt Fortum - allt om din el på ett ställe

Följ din elförbrukning och håll koll på dina fakturor och ditt elavtal. Ladda också ner Fortum appen för enkel åtkomst via mobilen.

Läs mer och logga in

Tillval till ditt elavtal

Som kund hos oss på Fortum kan du göra tillval till ditt elavtal som gör det tryggare att vara elkund, och som dessutom minskar påverkan på miljön och som bidrar till att vi tillsammans verkar för en renare värld. Läs mer här nedan, eller ring oss på 020 -46 00 00 så berättar vi mer.

Ska jag ha fast eller rörligt elpris?

Olika elavtal passar olika bra för olika personer. Här får du en snabb genomgång av de olika alternativen, så att du kan välja det som är bäst för dig och din livssituation. Du är förstås också alltid välkommen att ringa oss på 020-46 00 00 för att få hjälp.

Jämför elavtal

Skaffa ett smart betalsätt

Att byta sitt betalsätt från faktura till digital form är ett litet men viktigt steg mot en renare värld - samtidigt som det blir mindre papper för dig att hålla reda på! Vi har många digitala betalsätt att välja mellan som t ex Autogiro, E-faktura, Kivra och många fler. Betala smart och välj det betalsätt som passar dig bäst.

Välj betalsätt

F22

Se hur det rörliga elpriset har utvecklats de senaste åren

Historiska elpriser

E13

Vilka faktorer påverkar elpriset?

Så sätts elpriset

Behöver du hjälp eller undrar något?

Lita på vår expertis

Med vår prisgaranti kan du alltid känna dig trygg i att du har ett av marknadens bästa elpris