Vintersäkrat elpris

När du vintersäkrar ditt elpris betalar du ett fast pris per kilowattimme från november till mars och ett rörligt pris från april till oktober. Med andra ord sticker kilowattpriset inte iväg under årets kallaste månader när du konsumerar som mest el. Och under sommarhalvåret när elpriset ofta sjunker följer ditt kilowattpris med i svängningarna.

Climate and resources
Det bästa av två världar

När du vintersäkrar ditt elpris betalar du ett fast pris från november till mars och ett rörligt från april till oktober.

Circular economy
Alltid 100% fossilfritt

På Fortum får du alltid 100% fossilfri el. Välj själv vilken produktionskälla du vill ha.

Electric heating
Passar dig med stora uppvärmningskostnader

Under de kalla månaderna har man ett fast pris och vet vad man betalar när man behöver som mest el och elen samtidigt är som dyrast.

Flicka i snö

Det bästa av två världar

Vårt avtal med vintersäkrat elpris ger dig möjlighet till rörligt elpris på sommaren när elpriset oftast är lågt och fast elpris på vintern när priset brukar gå upp. Med andra ord sticker elräkningen inte iväg under årets kallaste månader när du konsumerar som mest el. Istället betalar du samma förhandsbestämda pris varje vinter i avtalsperioden, i upp till tre år. Och när du kanske är bortrest eller i alla fall utomhus under sommaren sparar du in en slant på att bara betala för elen du använder. Med vintersäkrat elpris får du det bästa av två världar, helt enkelt. 

Välj när elen ska börja levereras 

Teckna vintersäkrat elpris idag, så får du själv bestämma när elen ska börja levereras, upp till fyra månader framåt.

Kontakta kundservice för att teckna vårt vintersäkrade elavtal

Elanvändning i hemmet

Tillval till ditt elavtal

Som kund hos oss på Fortum kan du göra tillval till ditt elavtal som gör det tryggare att vara elkund, och som dessutom minskar påverkan på miljön. Läs mer här:

Miljöpaketet - för plånboken och miljön

Trygghetspaketet - försäkring för din elräkning

Bytesgaranti - nytt elavtal om elpriset sjunker

Certifiering: