Vintersäkrat elpris

När du vintersäkrar ditt elpris betalar du ett fast pris från november till mars och ett rörligt från april till oktober. Med andra ord sticker elräkningen inte iväg under årets kallaste månader när du konsumerar som mest el. Istället betalar du samma förhandsbestämda pris varje vinter i avtalsperioden, i upp till tre år.

AU9

Det bästa av två världar

När du vintersäkrar ditt elpris betalar du ett fast pris från november till mars och ett rörligt från april till oktober.

AU6

Alltid 100% förnybart

På Fortum får du alltid 100% förnybar el från vatten, vind eller sol. Det är ett viktigt steg i vårt arbete mot en renare värld.

HC3

Passar den med stora uppvärmningskostnader

Under de kalla månaderna har man ett fast pris och vet vad man betalar när man behöver som mest el och elen samtidigt är som dyrast.

Flicka i snö

Vintersäkrat elpris 

Vårt avtal med vintersäkrat elpris ger dig möjlighet till rörligt elpris på sommaren när elpriset oftast är lågt och fast elpris på vintern när priset brukar gå upp. Med andra ord sticker elräkningen inte iväg under årets kallaste månader när du konsumerar som mest el. Istället betalar du samma förhandsbestämda pris varje vinter i avtalsperioden, i upp till tre år. Och när du kanske är bortrest eller i alla fall utomhus under sommaren sparar du in en slant på att bara betala för elen du använder. Med vintersäkrat elpris får du det bästa av två världar, helt enkelt. 

Fortums bytesgaranti om elpriset sjunker

Det är faktiskt inte helt ovanligt att elpriset sjunker. Då är det smart om du har Fortums bytesgaranti, så att du kan teckna ett nytt elavtal hos oss till det lägre priset. Bytesgarantin lägger du till när du tecknar ditt fasta elavtal.

Välj när elen ska levereras 

Teckna vintersäkrat elpris idag, så får du själv bestämma när elen ska levereras, upp till fyra månader framåt.

 

Kontakta kundservice för att teckna vårt vintersäkrade elavtal