Anvisningsavtal

Om du har flyttat och inte själv gjort ett aktivt val av elavtal så har du blivit tilldelad ett anvisningsavtal. Det är för att du helt enkelt inte ska stå utan el i ditt nya boende. Här kan du läsa mer om vårt anvisningsavtal Fortum Enkel och hur du gör för att byta till ett annat elavtal.

Anvisningsavtal - om du inte gjort ett aktivt val

Anvisningsavtalet Fortum Enkel 

Om du som kund har blivit anvisad Fortum som elhandelsleverantör i samband med att du har flyttat har du fått vårt anvisningsavtal Fortum Enkel. I det betalar du ett fast pris för din el och elen kommer alltid från förnybara källor. Det fasta priset gäller tills vidare. Om vi skulle ändra priset kommer vi att meddela dig minst två månader i förväg. 

Vill du byta elavtal?

Anvisningsavtalet är ett standardiserat avtal, och antagligen inte det som passar bäst för just dig och ditt hushåll. Därför är det bra att vårt anvisade avtal inte har någon bindnings- eller uppsägningstid. Med andra ord kan du säga upp anvisningsavtalet och teckna ett annat precis när du vill. Här kan du läsa om våra olika elavtal.

Se ditt pris och teckna ett nytt avtal

Vi svarar gärna på dina frågor

Har du frågor om elpriser, elavtal eller om våra erbjudanden och tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss på 020-46 00 00. Du kan också nå oss via mail eller Facebook meddelanden. Till kundservice