Blogg

Vårt sätt att säga tack

17 april 2020, 14:43

Lunchleverans till Södertälje sjukhus

I den situation som råder just nu med Coronavirus-utbrottet så är vårt sjukvårdssystem under ett enormt tryck. Vi funderade därför på vad vi kunde göra för att hjälpa till.

Därför har vi de senaste veckorna levererat omkring 1700 luncher till vårdpersonalen på intensivvårdsavdelningarna på sjukhus i Stockholm och Södertälje. Vi har hunnit med att leverera till Södertälje sjukhus, Karolinska i Solna och i Huddinge och S:t Görans sjukhus. Detta är vårt sätt att visa uppskattning för vårdarbetarna samtidigt som vi stöder restaurangbranschen i dessa svåra och osäkra tider.

Samtidigt upplever även som sagt flera andra affärssektorer tuffa tider. Därför har vi levererat luncher från restaurangerna Operakällaren, Mäster Anders, Folkparken och Lett till personal på sjukhusen. Dessutom har leveranserna i centrala Stockholm hanterats av el-taxibolagföretaget Bzzt, vilket också innebär att transporterna kommer att drivas med el från Fortum.

Men vi är inte klara. Vi kommer nämligen fortsätta att leverera luncher och utvidga leveransen till andra sjukhus i Stockholmsområdet.