Sponsringssamarbeten

Samarbeten och lokala engagemang

Fortums vattenkraft samarbetar med lokala idrottsföreningar där Fortums vattenkraft är verksamma. Här finns information för dig och din idrottsförening som är intresserade av ett samarbete.

Samarbeten

Fortum vill göra skillnad för våra kunders hälsa och välbefinnande, för att vi bryr oss om samhället vi verkar i. Därför vill vi genom våra samarbeten ge tillbaka, såväl lokalt som nationellt.

Vi vill fortsätta bidra till att göra positiv skillnad i samhället och skapa möjligheter att stötta samhällsviktiga projekt.

På Fortum tror vi att det är viktigt att inspirera fler människor till en sundare livsstil och det gör vi delvis genom vår idrottssponsring som främst riktar in sig på barn och unga och samarbeten med organisationen Städa Sverige och projektet Älvstädningen.

Lokal sponsring

Fortums lokala engagemang i idrottsklubbar, kulturevenemang och social sponsring är betydelsefullt. Vi värnar också om mångfald och därför är det viktigt för oss att våra samarbeten har en bred variation. När du skickar in din ansökan via mail får du gärna berätta för oss: vilken sport det är, vart ni finns, vilken åldersgrupp och könsfördelning. Vi går igenom alla ansökningar och återkopplar kring beslut så fort vi kan. Tack för ert intresse!

Har du en sponsringsfråga eller ansökan som är lokalt förankrad, kan du vända dig till: Maja [punktum] nordgren [snabel-a] fortum [punktum] com

Älvstädningen-Indalsälven

Städa Sverige och Fortum i samarbete

I samarbete med Städa Sverige ordnar Fortum varje sommar Älvstäd­ningen. Då städar vi bort skräp från älvarna och närlig­gande natur tillsammans med ungdomar från lokala idrotts­för­e­ningar.

Läs mer här