Lediga tjänster

Världen förändras, energi förändras, och det gör vi på Fortum också. Vi behöver din expertis för att skapa en renare morgondag och vi erbjuder många spännande karriärmöjligheter inom olika områden. Du hittar alla lediga jobb i vårt rekryteringsverktyg. Att söka jobb på Fortum går snabbt och enkelt!

Young people riding a bike
Ansök här!
Två kvinnor sitter och fikar tillsammans
Ansök här

Vår rekryteringsprocess

Du söker alla lediga jobb via vårt rekryteringsverktyg. Bifoga CV och ett personligt brev tillsammans med din ansökan. Du får ett bekräftelsemail så snart vi har tagit emot ansökan och vi försöker återkomma till dig inom de närmaste veckorna. Rekryteringsprocessen består vanligtvis av två intervjuomgångar. Vi strävar efter att arbeta så effektivt som möjligt, och kan komma att göra det första urvalet via en videointervju. Kompetens- och personlighetstester är ofta en del av processen för att säkerställa att vi som arbetsgivare och du som medarbetare matchar varandra. Tester genomförs i samarbete med någon av våra rekryteringspartners.

RoosaNieminen

"Det är fantastiskt att vara en del av kontinuerlig utveckling!"

Roosa Nieminen, Project Manager

Läs mer om Roosa här! (Engelska)
Fortum_LedigaTjänster

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta oss på fortumcareers [snabel-a] fortum [punktum] com om du har ytterligare frågor eller funderingar. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot jobbansökningar som skickas via mail. Vi ser fram emot att läsa ansökan som skickas via vårt rekryteringsverktyg!