CORSAIR DreamHack Masters Stockholm

Fortum är huvudsponsor till CORSAIR DreamHack Masters 2018 i Stockholm, ett av världens största esport event.

Ses vi på CORSAIR DreamHack Masters i Stockholm 1-2 september?

Fortum ger dig Power to Play

Fortum är huvudsponsor till årets CORSAIR DreamHack Masters 2018 i Stockholm, ett av världens största esport event. Vi är supertaggade att vara med. Du hittar oss självklart i Globen under turneringen, kom gärna förbi vår monter och tävla i vår specialgjorda surfmap, fyll på energireserven i vår hälsobar ”Headshots and Dreams” eller kom bara förbi och snacka esport och el.

Och kom ihåg, med oss spelar du alltid med koldioxidfri el!

Fortum är det första energibolaget som sponsrar esport i denna omfattning och faktiskt det första bolaget som inte har en direkt koppling till esportvärlden. Fast egentligen har vi det - ingen el inget spel!

Helios Ultra 3000

En solig dag är en dålig dag - för en gamer. Detta problem ville vi på Fortum göra något åt och skapade därför Helios Ultra 3000. Helios är världens första solcellsparasoll speciellt framtagen för esportare. Utrustad med högeffektiva solcellspaneler med kraft nog att driva en bra esport-dator, ett extra batteri som back-up om det skulle råka bli molnigt, 4G-uppkoppling i parasolltoppen för snabbt internet och extra uttag för att ladda andra enheter är du helt klar för att spela i solen.

Helios Ultra 3000 finns just nu endast som prototyp. Det är tyvärr inget vi säljer! Du kan däremot bygga en egen - se ritning här!

DreamHack Masters

DreamHack är världens största digitala festival med 11 event i 6 olika länder med ca 250 000 besökare där eventen DreamHack Masters etablerades 2016 och har sedan dess ägt rum vid tre olika tillfällen. Läs mer om DreamHack här. 

Läs Dreamhacks pressrelease om samarbetet