Tack

Vi vill tacka dig som har valt att teckna Miljöpaketet hos oss på Fortum. 

flaska

Ni har möjliggjort till följande:

Vårens skräpplockardagar för barn: 600 000 deltagare. Insamlat skräp motsvarande 152 lastbilsflak med skräp. Läs mer >

Kusträddarkampanjen som avslutades med Nordiska kusträddardagen: 105 olika event runt om i landet (anordnat av privatpersoner där Håll Sverige Rent bidrog med säckar och handskar) 48000 deltagare, 170 ton insamlat skräp.

Hela Sverige plockar skräp: 8 event anordnade av Håll Sverige Rent, 15000 deltagare och 18000 påsar med skräp insamlat.

Fortums kunder som valt miljöpaketet möjliggör för Håll Sverige Rent att kunna genomföra dessa aktiviteter där vi tillsammans med hela Sverige plockar skräp i natur, städer och hav. Skräpplockaraktiviteterna är framförallt en ögonöppnare och ett forum för attityd-och beteendeförändring, snarare än en städaktivitet. Vi vet att de som följer med ut på en skräpplockning är mindre benägna att själva skräpa ner i fortsättningen.  Vill du bidra kan du ringa till vår kundservice på tel 020 46 00 00 och teckna miljöpaketet.

Läs mer om miljöpaketet här

Fler läsvärda artiklar hittar du här