Vi anställer en Account Manager

teslaclub finland

Vi på Fortum Charge & Drive Sverige söker en kundansvarig. Du ska arbeta med våra befintliga ca 30 kunder. Du behöver inte vara en sälj-säljare utan snarare en serviceorienterad problemlösare som kan bygga långsiktiga affärsrelationer och ge visst tekniskt stöd. Du kommer att arbeta med att offerera, kontraktshantering, samt utbilda och stödja våra kunder att utveckla sina affärer mot slutkunder och lokala fastighetsbolag m.m. Du har ett brinnande affärsintresse och god förmåga att utveckla relationer både internt och externt. Vi säljer i första hand totallösningar för att erbjuda elbilsladdning baserat på ett marknadsledande system för att hanterare elbilsladdare på ett professionellt sätt. Vårt system ger våra kunder en möjlighet att övervaka, styra och ta betalt för laddning. Dessutom länkar vi samman kundens laddare med vårt internationella nätverk av 1800 elbilsladdare samt ca 90 000 slutkunder.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare inom Fortum Charge & Drive får du stor frihet att själv planera och lägga upp ditt arbete samtidigt som du har kontakt med fantastiska kollegor över stora delar av världen. I det här arbetet ingår en stor portion affärsutveckling och kreativitet. Vi erbjuder dig möjligheten att ta ett stort ansvar för några av våra viktigaste befintliga kunder. I din roll utvecklar du relationer med kunder som kommuner, lokala energibolag, besöksnäring, fastighetsägare och andra företag. Kontaktytorna är såväl projektledare, miljöansvariga, marknadschefer och företagsledning.

Vår marknad växer snabbt och vi kan erbjuda en spännande miljö där du får erfarenhet från att arbeta med något av det just nu hetaste inom energisektorn. Vi utvecklar gränssnittet för kommunikation mellan maskiner (Internet of Things), elbilsladdning, digitalisering och molntjänster (SaaS).

Vårt kontor finns i Mall of Scandinavia och du kommer att rapportera till Sverigechefen för Fortum Charge & Drive. Fortum som arbetsgivare erbjuder många förmåner och karriärmöjligheter. Du får möjlighet som en del av ett mindre team utveckla och påverka vår verksamhet i stor utsträckning.

I korthet får du:

- Arbeta på ett etablerat och ledande företag inom E-Mobility

- Ta nästa steg i karriären och utveckla krävande affärsrelationer

- Hålla presentationer om marknaden för elbilar och tjänster/hårdvara för laddning av elbilar

- Medverka på mässor, event och säljaktiviteter

- Ta fram och följa upp offerter

- Driva uppstartsmöten och driftstart,

- Koordinera och kvalitetssäkra leveranser till kunder

- Konkurrensmässig lön och förmåner

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen behöver man vara driven, strukturerad och målfokuserad. För dig är det naturligt att arbeta självständigt dvs. du driver själv på ditt arbete för att nå uppsatta mål. Arbetet kräver att du har tidigare erfarenhet från försäljning mot fastighetsbolag och offentliga organisationer samt en god förståelse för branschen. Det är också viktigt att ha ett starkt intresse för IT-system.

Du är en person som får saker gjorda och är mycket serviceinriktad. Du har goda erfarenheter från att driva säljarbete och utveckla relationer självständigt och vi värdesätter att du har en positiv och professionell attityd.

Du har god erfarenhet från:

- försäljning och förhandling gärna inom nåt teknikområde

- både den privata och offentliga sektorn

- problemlösning och felsökning

Vem är du?

- Har en examen som ingenjör/ekonom/säljare/marknadsförare/annan relevant examina

- Har arbetat med försäljning inom relevanta områden i minst 2 år.

- Du kan påvisa konkreta erfarenheter från att skriva offerter och förhandlat avtal.

- Du kan utveckla finansiella affärskalkyler

- Du har goda kunskaper i Excel och SalesForce eller andra CRM system

- Du har goda presentations- och skrivfärdigheter, framförallt i svenska men också på engelska.

- Van utbildare av tjänster och funktioner

- Är strukturerar och har en god planeringsförmåga

 

Intresserad?

Urvalet sker löpande så ansök redan idag via vårt rekryteringsverktyg online, dock senast den 31 mars 2018. Bilagor för CV och personligt ansökningsbrev ska vara i PDF-format.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Beatrice Bergström, beatrice [punktum] bergstrom [snabel-a] studentwork [punktum] com, tfn 070 739 88 36 87 för den här rekryteringen.

Du når våra fackliga representanter via Fortums växel +46 8 671 70 00 De är Claes Frykstrand (Fortums Akademiker), Annika Wallblom-Norlund (Ledarna) och Robert Svensson (Unionen).