Nu söker vi sommarjobbare till vårt Charge & Drive team

Din roll

Fortum Charge & Drive söker sommarjobbare (1-3 personer). Arbetsuppgifterna är att uppdatera våra nya stödsystem med information från gamla system, kvalitetssäkra informationen, göra marknadsanalyser, kvalificera leads per telefon m.m. Vi säljer i första hand totallösningar för att erbjuda elbilsladdning baserat på ett marknadsledande system för hantering av elbilsladdare. Vårt smarta system ger våra kunder en möjlighet att övervaka, styra och ta betalt för laddning. Dessutom länkar vi samman kundens laddare med vårt internationella nätverk av 1800 elbilsladdare samt ca 90000 slutkunder.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare inom Fortum Charge & Drive får du stor frihet att själv planera och lägga upp ditt arbete samtidigt som du har kontakt med fantastiska kollegor över stora delar av världen. I det här arbetet ingår en stor portion affärsutveckling och kreativitet. I din roll utvecklar du relationer med kunder, samarbetspartners och kollegor. Vår marknad växer snabbt och vi kan erbjuda en spännande miljö där du får erfarenhet från att arbeta med något av det hetaste just nu inom energisektorn.

Vi utvecklar gränssnittet för kommunikation mellan maskiner (Internet of things), elbilsladdning, digitalisering och molntjänster (SaaS).

Vårt kontor finns i Mall of Scandinavia och du kommer bl.a. att rapportera till Sverigechefen för Fortum Charge & Drive. Fortum som arbetsgivare erbjuder många förmåner och karriärmöjligheter. Du får möjlighet som en del av ett mindre team vara med att utveckla och påverka vår verksamhet i stor utsträckning. I korthet får du:

- Arbeta på ett etablerat och ledande företag inom e-mobility

- Stödja vår administration med att hålla alla uppgifter uppdaterade

- Medverka på event och säljaktiviteter

- Lära dig de senaste CRM systemen

- Lära dig vårt eget övervakningssystem

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen behöver man vara driven, strukturerad och målfokuserad. För dig är det naturligt att arbeta självständigt dvs. du driver själv på ditt arbete och slutför dina arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du har ett starkt intresse för IT-system.

Du är en person som får saker gjorda och kan jobba självständigt. Vi värdesätter att du har en positiv och professionell attityd.

Vem är du?

- Du är positiv och noggrann

- Du är öppen för att lära dig nya saker

- Du får gärna ha erfarenhet från försäljning eller IT

- Du är duktig på att formulera dig i skrift

- Du får gärna ha goda kunskaper i Excel och SalesForce eller andra CRM system

- Är strukturerad och har en god planeringsförmåga

- Det är meriterande med nyss avslutad eller pågående universitetsutbildning inom IT, teknik, ekonomi eller ingenjörslinje.

 

Intresserad?

Urvalet sker löpande så ansök redan idag via vårt rekryteringsverktyg online, dock senast den 30 mars 2018. Bilagor för CV och personligt ansökningsbrev ska vara i PDF-format. Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Tobias Henmark, tobias [punktum] henmark [snabel-a] fortum [punktum] com, eller via Fortums växelnummer på +46 8 671 70 00