Portföljförvaltning el

Fortums portföljförvaltning hjälper företag med strategiska och smarta elinköp. Utifrån risk och prisstrategi arbetar vi för att erbjuda en så låg energikostnad som möjligt. Eftersom inköpen sker med god framförhållning när priset är lågt kan man som kund vinna mycket över tid även om svängningarna på elbörsen skulle öka. Kontakta oss här så berättar vi mer.

Vi hjälper dig teckna ett avtal med portföljförvaltning

Att teckna ett avtal med portföljförvaltning på Fortum är enkelt. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer.

Våra handläggare berättar gärna mer om portföljförvaltning

Behöver du hjälp eller har frågor om portföljförvaltning så finns våra duktiga handläggare alltid tillgängliga på telefon. Våra öppettider är vardagar 08:00-17:00.

Fortum Smart

Fortum Smart är Fortums portföljförvaltning av el. Oavsett storlek och företagsform kan alla nu nyttja Fortums portföljförvaltning som tidigare enbart varit tillgängligt för de allra största företagen. Genom att samordna elinköp till flera företag samtidigt kan vi leverera en låg energikostnad medans ni som företagare fokuserar på att utveckla er verksamhet.

Så fungerar Fortums portföljförvaltning

Portföljförvaltning är ett sätt att sprida riskerna och köpa el när priset på marknaden är lågt. 
Fortums analytiker och portföljförvaltare besitter stor kunskap om elmarknaden vilket leder till smarta inköp när elpriset är lågt. Fortum Smart är en portföljförvaltning där Fortum utnyttja marknadens prisvariationer och göra flera delinköp vid gynnsamma tillfällen och med god framförhållning. Genomsnittet av dessa inköp blir kundens slutgiltiga elpris.

Fördelar med portföljförvaltning av er el 

  • Åt stora industrier och stora företag med stora portföljer handlar vi åt den enskilda kunden. För småföretagen handlar vi åt flera företag samtidigt för att erbjuda samma konkurrenskraftig elhandelslösning som åt de stora industrierna och företagen. 
  • Eftersom vi handlar år flera mindre företag tillsammans sprids riskerna och inköpspriset blir lägre över tid. 
  • Planerade elinköp i förväg gör att man med portföljförvaltning kan undvika pristoppar.

Så skaffar ert företag portföljförvaltning

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom 24 timmar och diskuterar hur en portföljförvaltning kan vara gynnsam för era elinköp. 

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.