Elavtal bostadsrättsförening

Fortum erbjuder elavtal till bostadsrättsföreningar. Som bostadsrättsförening är det viktigt att göra ett aktivt val av energiföretag för elen i bostadsrättsföreningen. Gör man inte ett aktivt val får man ofta ett anvisat avtal som kan vara dyrt.

Boka rådgivning
Services for customers
Vi hjälper dig

Våra duktiga rådgivare finns tillgängliga och hjälper er att hitta rätt elavtal för er bostadsrättsförening.

Cost efficient
Bra priser, flexibla avtal

Som nordens största elbolag kan vi erbjuda förmånliga priser och flexibla avtal, optimerade just för er brf.

Fortum lampovahti
Fortum Online

Fortum Online är ett digitalt verktyg som ger en bra översikt över er bostadsrättsförenings elkostnad och elanvändning.

Fortums elavtal för bostadsrättsföreningar

Är ni en ny föreningen eller om det är länge sedan ni kontrollerade erat nuvarande elavtal kan det finns möjlighet att spara pengar. I en bostadsrättsförening är det alltid viktigt att hålla dom återkommande kostnaderna så låga som möjligt för att det inte ska gå ut över de boendes hyror.

Fortums elavtal för bostadsrättsföreningar är enkla och transparenta så att ni som kund enkelt kan förstår vilka kostnader som kommer med elförbrukningen i föreningen.

Hur byter jag elavtal för min bostadsrättsförening?

Att byta elavtal för en bostadsrättsförening är enkelt, börja med att ta fram föreningens elräkning och kontrollera hur stor förbrukningen är månadsvis. Kontrollera även om ert avtal har eventuell uppsägningstid eller om ni har ett fast datum när avtalet löper ut. Våra handläggare hjälper er sedan att ta fram ett avtal som passar eran förbrukning och bostadsrättsföreningen. Oavsett om ert befintliga avtal löper ut om ett par månader så kan Fortum ta över elhandeln samma dag som det nuvarande avtalet löper ut.

Vem kan teckna ett elavtal till bostadsrättsföreningen?

Den eller de som är firmatecknare i föreningen har möjlighet att teckna avtal och har således även rätt att teckna ett elavtal till BRF:en.

Elavtal bostadsrättsförening brf

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.